Mesijev potez na Instagramu najavljuje odlazak iz Barse?!

 
  • 1

Španskim medijima nije promakla pomalo čudna aktivnost argentinskog fudbalera na društvenoj mreži

Trivijalnost na društvenoj mreži alarmirala je španske medije za nastavak spekulacija u Barseloni.

Katalonski klub prolazi kroz (ne)očekivanu krizu, s obzirom na otkaz dugogodišnjem sportskom direktoru Andoniju Zubizareti, i momentalnoj ostavci pomoćnika i dugogodišnjeg kapitena kluba, Karlesa Pujola.

U isto vreme, u Barseloni bruje da je najbolji fudbaler ekipe Lionel Mesi u lošim odnosima sa trenerom Luisom Enrikeom, što je dodatno podgrejalo to što Argentinac nije bio u startnoj postavi na meču sa Real Sosijedadom, koji je Barsa izgubila.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Zato je jedan Mesijev postupak na Instagramu došao kao poručen za sve one koji igrača vide na izlaznim vratima Barse, o čemu se već mesecima unazad priča.

Naime, Argentinac je "zapratio" zvanične profile Čelsija i njegovih igrača. Isto je uradila i njegova devojka Antonela Rokuzo.

Printskrin: Instagram Printskrin: Instagram

Podsetimo da je londonski klub jedan od četiri ozbiljna kandidata koji bi mogao da dovede četvorostrukog osvajača Zlatne lopte, ali je menadžer Žoze Murinjo nedavno poručio da zbog finansijskog fer pleja klub to prosto ne može da uradi.

Mesi je lane produžio ugovor sa Barselonom, po kom je otkupna klauzula neverovatnih 250 miliona evra.

Ostaje da ipak sačekamo i vidimo da li je Mesi svojim postupkom na Instagramu želeo samo da izvrši pritisak na upravu kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA