Jovanović traži da navijači poštuju Kristijana Ronalda

 
  • 0

Najvatrenije pristalice fudbalskog kluba APOEL, okupljene oko navijačke grupe Ultras 79, najavile su spektakularnu atmosferu tokom utakmice poručivši gostima da ih čeka pakao sa tribina

Trener kiparske senzacije APOEL-a, Srbin Ivan Jovanović, zatražio je od navijača svog tima da poštuju Kristijana Ronalda tokom prve četvrtfinalne utakmice Lige šampiona. APOEL u utorak od 20.45 sati na svom stadionu "GSP" dočekuje najveći svetski klub u prvoj od dve borbe za plasman u polufinale elitnog takmičenja.

- Pre svega, velika je čast doći u situaciju da igrate sa klubom kao što je Real Madrid. Svi o njima sve znaju. Specijalna motivacija nam nije potrebna, jer ako vas Real sam po sebi ne motiviše, onda i ne treba da se bavite fudbalom. Mi smo stekli simpatije cele Evrope, želimo da tako ostane i posle ovog dvomeča, kako god da se završi. Istakao bih veliko poštovanje prema Kristijanu Ronaldu, jednom od najvećih svetskih fudbalera. Apelujem na naše navijače da ga ne vređaju, već poštuju. Bio sam na utakmici kvalifikacija za EP između Kipra i Portugala i bilo je užasno slušati uvrede na njegov račun. Verujem u navijače APOEL-a - poručio je Ivan Jovanović.

Srpski stručnjak smatra da ekipa, kao i on, mogu mnogo da nauče iz utakmica sa Madriđanima.

- Pokušaćemo da igramo lep fudbal i uživamo u duelu sa Realom tokom svih 90 minuta. Iz ove utakmice, ali i revanša u Madridu moji igrači mogu samo mnogo da nauče i dobiju - kaže Jovanović, koji neće moći da računa na suspendovanog Gustava Manduku.

Sa druge strane, njegov kolega Žoze Murinjo suočava se sa određenim kadrovski problemima, pa su sa spiska kandidata za utakmicu otpali Ćabi Alonso, Lasana Dijara, Fabio Koentrao, Rikardo Karvaljo, Hoze Kaljehon i Anhel Di Marija.

Najverovatniji sastavi:

APOEL: Kiotis, Pursaitidis, Žorž, Oliveira, Boaventura, Moraiš, Marsinjo, Haralambidis, Tričkovski, Solari, Ailton. Trener: Ivan Jovanović.

REAL MADRID: Kasiljas, Arbeloa, Serhio Ramos, Pepe, Marselo, Kedira, Granero, Ezil, Kaka, Ronaldo, Benzema. Trener: Žoze Murinjo.

Navijači: Real čeka pakao, fanovi iz Madrida dobrodošli

Najvatrenije pristalice APOEL-a, okupljene oko navijačke grupe Ultras 79, najavili su spektakularnu atmosferu tokom utakmice poručivši gostima da ih čeka pakao sa tribina. Ipak, smiruju tenziju rečima da navijači iz Madrida neće biti na udaru domaćih pristalica.

- Mi ćemo učiniti sve da pomognemo našem klubu. Real čeka pakao na stadionu u Larnaki, potrudićemo se da ovaj meč pamte dok su živi! Kada se radi o navijačima Reala, oni su dobrodošli u naš grad i na naš stadion. Protiv njih nemamo ništa i mogu da se osećaju sigurno - poručili su navijači APOEL-a španskim medijima, traživši da im se ne objave imena i lica jer, kako tvrde, na Kipru doživljavaju strašnu policijsku torturu.

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA