Brutalna kazna za Hrvata koji je u bazenu udario vaterpolistu Partizana! (VIDEO)

 
  • 19

Iskusni Nikša Dobud izgubio je status kapitena i od sada će trenirati sa juniorima Juga

Nikša Dobud, vaterpolista Juga koji je nedavno tokom meča sa Partizanom surovo udario Marka Manojlović, izbačen je iz ekipe i biće dodatno novčano kažnjen!

Dobud je u bazenu šakom u glavu udario deset godina mlađeg protivnika i razbio mu arkadu, zbog čega je mladi vaterpolista Partizana kasnije morao na šivenje u bolnicu. Hrvatski reprezentativac je imao sličan ispad i na prvenstvu Evrope, kada je bez razloga pesnicom udario srpskog vaterpolistu, Filipa Filipovića.

Iskusni hrvatski vaterpolista je izgubio status kapitena i od sada će trenirati sa juniorima Juga.

"Prošle godine u ovo doba, potpisali smo novi četvorogodišnji ugovor sa Nikšom Dobudom čime je postao najplaćeniji igrač Juga što svakako i zaslužuje svojom igrom. Iako ima vrhunske igračke predispozicije, svojim ponašanjem u bazenu i van bazena ne opravdava ulogu kapetana - vođe ekipe. Zbog izrazito nesportskog i opasnog čina u Beogradu, čime je napravio štetu ne samo sebi i ekipi, nego i ugledu Kluba, oduzima mu se kapetanska traka, i novčano je kažnjen sukladno Pravilniku Kluba," navodi se u saopštenju Juga.

"Zbog ponovljanog ponašanja koje ne odgovara jednom prvotimcu Juga udaljava se iz prve ekipe i pridružuje se radu sa juniorima. Ambicije Kluba su na početku sezone bile četiri finala i povratak titule prvaka države, a vodeći računa o novonastaloj situaciji, kao i odlukama koje su donesene, sada možemo govoriti o željama i koncentrirati se na to kako kako ostvariti preostale ciljeve", zaključuje se u saopštenju Juga.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ноле

    30. decembar 2014 | 16:26

    Овако то раде велики клубови ! А,Југ је доказао да јесте !

  • Lovac na botove

    30. decembar 2014 | 15:44

    Ocigledno je rec o patoloskoj budali.

  • BEN DELIJA

    30. decembar 2014 | 16:19

    BRAVO ZA UPRAVU JUGa AKO JE STVARNO TAKO JER RVATI SU SAMPIONI U MARKETINGU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA