MIHAJLOVIĆ: Sampdorija me je zadužila!

 
  • 1

- Proveo sam četiri godine u Sampdoriji, svi u klubu su bili divni prema meni posle teškog perioda u Romi. To je za mene bio idealan potez, vratio sam samopouzdanje i još uvek im dugujem zahvalnost - rekao srpski stručnjak

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da nije mogao da odbije ponudu Sampdorije, jer mnogo duguje klubu iz Ðenove.

Mihajlović je dres Sampdorije nosio od 1994. do 1998. godine i na 110 mečeva postigao 12 golova.

- Proveo sam četiri godine u Sampdoriji, svi u klubu su bili divni prema meni posle teškog perioda u Romi. To je za mene bio idealan potez, vratio sam samopouzdanje i još uvek im dugujem zahvalnost. Zato sam odmah i prihvatio ponudu predsednik Garonea kada me prošle godine pozvao - rekao je Mihajlović za italijanski Skaj Sport.

On je dodao da je u svakom timu važno da trener uspostavi dobru komunikaciju sa igračima.

- Imam grupu dobrih momaka i odličnih fudbalera, ali nisu svi isti, razlikuju se po ličnosti i senzibilitetu. Ponekad im tražim da igraju za mene. Poslušaju me i pobede. Srećan sam zbog toga, to zna i da izazove i suzu u mojim očima. Možda delujem grubo, ali kad se malo bolje pogleda, znam i ja da pokažem emocije - rekao je Mihajlović.

Mihajlović je pre Sampdorije bio selektor Srbije, dok je u Seriji A vodio Fiorentinu, Kataniju i Bolonju.

Sampdorija se trenutno nalazi na petom mestu Serije A sa 27 bodova, koliko imaju Napoli i Lacio, dok prvoplasirani Juventus ima 39 bodova.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA