Brajant keširao 329.000 dolara za novi "ferari"

 
  • 0

"Uvek sam voleo 'ferarije' i još kao klinac maštao sam da vozim jedan", kaže zvezda Los Anđeles Lejkersa

Najbolji košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant odlučio je da osveži vozni park i upotpuni kolekciju "ferarija", kupovinom 329.000 dolara vrednog najnovijeg modela velikana iz Maranela - "Italia 458". "Crna mamba" je novog četverotočkaša platio kešom, što za njega, s obzirom da je samo ove godine od ugovora s Lejkersima zaradio 25 miliona zelenih novčanica, predstavlja sitnicu.

Brajant je poznat kako veliki ljubitelj automobila, naročito "ferarija", a u njegovoj garaži nalaze se između ostalih i "ferari F430" čija cena je takođe više od 300.000 dolara, a koji od nula do 100 ubrzava za manje od četiri sekunde.

- Uvek sam voleo "ferarije" i još kao klinac maštao sam da vozim jedan - rekao je Kobi kad je pre nekoliko godina kupio prvi automobil s propetim konjićem, "ferari 360 Modena".

Četvrti "ferari" kojim se Brajant diči je "599 GTB Fiorano", a tu je i model "612 Skaljeti".

Osim ovih nekoliko "ferarija", Brajant poseduje i par "bentlija" - "Kontinental kupe" i "Azur Muline kabriolet", koji ga podsećaju na njegovo detinjstvo u Evropi.

Evropsku kolekciju zaokružuje Rendž Roverov "Evok", a kad želi da pokaže da je pravi Amerikanac, Brajant sedne u novi "kadilak Eskalejd", dok samo ponekad, duž Pacifičke obale, provoza "ševrolet Impalu" iz 1963.

 

Video: Milojević: Spremali smo se za ovu utakmicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA