NOVI PAZAR: Karadžić zvao ministra Ljajića i tražio da glasamo za Milanovića!

 
  • 3

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać optužio je predsednika FSS za politički pritisak uoči izbora u Zajednici superligaša

Izbori u Zajednici superligaša, na kojim je za predsednika izabran Zoran Šćepanović,  posle održavanja su postali prilično kontroverzni.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić tvrdi da su uticaj na izborima imala dva ministra i jedan gradonačelnik, o čemu je, prema njegovim rečima, obaveštena UEFA.

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać optužio je upravo Tomislava Karadžića za politički pritisak uoči izbora.

- Nismo bili na Skupštini, jer nismo želeli da u svemu tome učestvujemo. Prvo nas je zvao Karadžić i tražio da glasamo za (predsednika Jagodine) Milanovića. Zvao je i potpredsednika Vlade Srbije i ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića - rekao je Korać radiju Sto plus.

Ipak, u Novom Pazaru su se predomilsili kad su uvidli da Milanović neće dobiti potrebnu većinu glasova.

- Složili smo se, a imamo i dobre odnose s Jagodinom. Nakon toga, krenuli su pozivi "druge strane". Videli smo da Milanović neće imati većinu, konsultovali smo predsednika i klupski Upravni odbor i zaključili da ne treba učestvovati u glasanju. Između ostalih, konsultovali smo i ministra Ljajića i objasnili mu razloge zbog kojih mislimo da ne treba ići na Skupštinu - zaključio je Redžep Korać.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako huligani upadaju na stadion u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gde je istina

    24. decembar 2014 | 20:21

    Ćutaće on kao do 15.januara, ćutaće kao i uvek kada je trebao da se oglasi i objasni svoj neuspeh, ali šta to vredi, sve je već upropastio i sada mu preostaje da izigrava poštanjačinu i uspešnog radnika, a daleko je od bilo kakvog uspeha, sve sami neuspesi i skrivanje iza ćutanja i na drugoj strani pričanja o poštenju!? Užas i beda posle njega, ko to može da nadoknadi?

  • Vopi

    24. decembar 2014 | 21:13

    Znaci verujem Koracu iz prostog razloga sto se po ko zna koji put potvrdjuje ona narodna da kad neko prica o drugome zapravo posmatra drugog kroz sebe samoga.

  • C.Z.B.G

    25. decembar 2014 | 02:18

    PADAŠ DEDA,PADAŠ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA