FSS suspendovao Nikolića! Da li Partizan gubi trenera za proleće?

 
  • 13

Zbog ulaska u svlačionicu i nesportskog ponašanja prema arbitrima u Novom Pazaru, trener crno-belih bi mogao da propusti polovinu mečeva u drugom delu sezone

Zbog incidenata na utakmici sa Novim Pazarom, trener Partizana Marko Nikolić suspendovan je od strane Disciplinske komisije FSS.

Protiv Nikolića pokrenut je postupak, po prijavi delegata Blagoja Miloševića i sudije Vlade Glođovića, zbog ulaska u svlačionicu i nesportskog ponašanja prema arbitrima. Trener crno-belih imao je nedelju dana da se izjasni, ali to nije učinio tako da je usledila suspenzija. Osim Nikolića suspendovan je i stadion Novog Pazara.

Nije poznato da li će i koliko Nikolić biti kažnjen, ali se ranije pominjala cifra od osam mečeva. Međutim, ne treba zaboraviti ni to da je vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan terzić suspendovan na šest meseci jer je u Kruševcu upao u svlačionicu gde su se nalazile sudije.

(Telegraf.rs)

 

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1

    12. decembar 2014 | 11:36

    Opet ce da nam ukradu titulu...

  • marko

    12. decembar 2014 | 10:08

    Ma mozete da nam isterate i pola igraca, lopovluk krminalaca iz Zvezde nece proci. Gotovi ste. Dug je narastao na 60 miliona. Ako vam Tole oprasta Uefa nece. Cetvrta liga.

  • 16 godina bez titule

    12. decembar 2014 | 12:41

    Mislimm da ce se post nastaviti i dalje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA