Partizan bez trenera osam mečeva?

 
  • 19

Marko Nikolić je na uslovnoj, a u poslednjih 18 meseci je kažnjavan četiri puta

Bio u pravu ili ne povodom svih optužbi na račun organizacije meča u Novo Pazaru kada je pogođen petardom Marko Nikolić bi mogao drastično da bude kažnjen.

Verovali ili ne, sa čak osam utakmica.

Trener Partizana je u poslednjih 18 meseci kažnjavan četiri puta, pa će naredna kazna biti rigoroznija nego ranije.

Podsećamo, zbog uvreda na račun sudija posle meča sa Radničkim u Nišu, disciplinska komisija FSS kaznila je mladog trenera sa dve utakmice zabrane sedenja na klupi crno - belih i 200.000 dinara.

Marko Nikolić je od tada pod uslovnom kaznom, što je verovatno još jedan razlog za ozbiljniju kaznu.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zozo

    2. decembar 2014 | 15:32

    ovo nije kazna za Nikolica vec Partizan, jer je on jedini trener u JSL koji nesme nista javno da kaze /pa i ako je istina/, to je rezervisano samo za Lalatovica koji moze da prica sta hoce do mile volje a da niko nesme njegove komentare ni da spomene a kamoli kritikuje a o kazni i da ne govorim. Najbolje da se donese odluka da Partizan na gostovanjima nesme da ima trenera pored terena a da mu tim sastavlja protivnicki trener a da se svaki start igraca Partizana kaznjava zutim kartonom a za svaki priznati gol mora da da 2 gola. Ovo sto se dogadjalo u N.Pazaru je sramota ne fudbala nego nase drzave. Tamo gde nema osnovnih uslova za normalno takmicenje ne treba ni da se igra jer sve ostalo je neregularnost. Partizanovim navijacima nije bilo dozvoljeno ni prosle godine ulazak u N.Pazar a ne secam se da je to zabranjeno ostalim navijacima, zar je to regularnost. Slicno je i sa ponasanjem prema D. Sremu i Vozdovcu a to su mozda najbolji stadioni u zewmlji

  • grobar do koske

    2. decembar 2014 | 11:48

    XXAAXXAA..Znaci vazno je kazniti trenera Partizana(kojeg su,gle apsurda,gadjali izmedju ostalog petardama,vredjali,psovali...),a nije bitno sto navijaci Svetinje nisu bili u prilici,tj. zabranjeno je Srpskim navijacima da prisustvuju utakmici i bodre svoj tim na teritoriji(ili ona to nije,a Srpska javnost to jos nije obavestena o tome..??) Srbije !!?? Znaci,vec pre utakmice su navijaci i klub kaznjeni,a posle utakmice,opet trener i PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Savica

    2. decembar 2014 | 11:08

    POCELO JE ZVEZDINO. P R O L E C E ???!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA