Gol Soldada posle skoro 600 minuta, Tadiću i Sautemptonu ni igrač više nije pomogao protiv Sitija! (VIDEO)

Derbi ovog vikenda u engleskom šampionatu odigran je na "Sent Meri" stadionu u kome su se sastali drugoplasirani i trećeplasirani tim na tabeli, ali se ta situacija posle ovog meča promenila * Pevci pobedili Everton zahvaljujući golu španskog reprezentativca

  • 0

Mančester Siti je iskoristio kiks Čelsija i protiv drugog direktno konkurenta, Sautemptona, došao je do pobede čime se popeo na drugo mesto Premijer lige i smanjio zaostatak za vodećim "plavcima". "Sveci" nisu uspeli da iskoriste prednost domaćeg terena kao i igrača više protiv "građana" i zasluženo su poraženi 3:0.

Derbi ovog vikenda u engleskom šampionatu odigran je na "Sent Meri" stadionu u kome su se sastali drugoplasirani i trećeplasirani tim na tabeli, ali se ta situacija posle ovog meča promenila. Potpuno zasluženo su aktuelni šampioni trijumfovali nad najprijatnijim iznenađenjem lige, jer su bili boji rival.

Posle prvih 45 minuta u kojima nije bilo golova, ali je bila jedna sportna situacija u šesnaestercu domaćina, Siti je do vođstva stigao preko Turea u 50. minutu.  Kada je Mangala petnaestak minuta pre kraja dobio drugi žuti karton pojavila se nada kod domaćih navijača da bi njihov tim mogao da izbegne poraz, ali ju je raspršio Lampard u 80. minutu, da bi tačku na meč stavio Kliši u 88. minutu.

Dušan Tadić je odigrao svih 90 minuta za poraženi tim, ali se nije preterano istakao dok je Kolarov i dalje na spisku povređenih u Sitiju.

Sjajan meč odigrali su Totenhem i Everton koji je na Vajt Hart Lejnu poveo u 15. minutu golom Kevina Miraljisa, ali je domaći tim ubrzo izjednačio fenomenalnim golom Kristijana Eriksena. Tri boda pevcima doneo je Roberto Soldado u nadoknadi prvog poluvremena, golom nak skoro 600 minuta posta.

Premijer liga 13. kolo:

Subota:

Vest Bromvič Albion - Arsenal 0:1

Barnli - Aston Vila 1:1

Liverpul - Stouk 1:0

Mančester Junajted - Hal 3:0

Kvins Park Rendžers - Lester 3:2

Svonsi - Kristal Palas 1:1

Vest Hem - Njukasl 1:0

Sanderlend - Čelsi 0:0

Nedelja:

Sautempton - Manečster Siti 0:2

(Ture 51, Lampard 80)

Totenhem - Everton 2:1

(Eriksen 21, Soldado 45+1 - Miraljas 15)

Tabela: Čelsi 33, Mančester Siti 27, Sautempton 26, Mančester junajted 22, Vest Hem 21.....KPR 11, Barnli 11, Lester 10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA