Radonjić najavio derbi i otkrio kada se vraća Jović! Grobarima 500 karata!

Trener lidera regionalnog takmičenja istakao da u derbiju nema favorita, da Jović neće igrati, ali da će se naći u avionu za Valensiju

  • 8

Iako njegov tim ove sezone nijednom nije poražen u ABA ligi, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da crveno-beli nisu favoriti pred derbi sa Partizanom u nedelju od 19.00 časova u Pioniru.

Zvezda trenutno ima skor 9-0, dok crno-beli imaju pet pobeda i četiri poraza. Poslednji još u šestom kolu protiv Igokee.

- Žestok ritam se nastavlja, dva dana posle nastupa u Evroligi protiv Neptunasa ide nam meč sa Partizanom. Bez obzira na to, moramo biti spremni da se pokažemo na pravi način. Partizan je u dobroj formi i u Turskoj su, bez Mačvana (u Evrokup meču sa Banvitom), pokazali da su bolji nego na početku sezone. Imaju talentovan tim, sa nekoliko iskusnih igrača koji su već igrali derbi - rekao je Radonjić i dodao:

Kod nas je drugačija situacija, većina naših košarkaša će osetiti draž ovog rivaliteta. U derbiju nema favorita, bez obzira na situaciju. Što se nas tiče, svaki od Zvezdinih igrača jedva čeka da istrči na teren i pruži svoj maksimum.

Crnogorski stručnjak na ovom meču neće moći da računa samo na povređenog Stefana Jovića.

- Jović neće igrati, nije spreman za ovaj meč. Počeo je sa laganim treninzima i očekujem da bude u avionu za Valensiju - rekao je Radonjić koji se osvrnuo i na navijače, gde će Grobari dobiti 500 ulaznica:

- Siguran sam da Partizan neće imati veću podršku od nas. Siguran sam da ce nam navijači pružiti podršku kakvu zaslužujemo i siguran sam da će podrška biti prava i lepa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    29. novembar 2014 | 13:59

    500 GROBARA VREDI VISE NEGO 5000 PUTNJICAVACA !!! Partizan-najveci brend Srbije !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Milan

    29. novembar 2014 | 18:04

    Šta drugo može da kaže budala do koske?

  • zden

    30. novembar 2014 | 00:28

    ak partizan/ amaterski klub partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA