PROVOKACIJA ENGLEZA: Na tribinama i albanska zastava!

Iako u Totenhemu nema nijednog Albanca, domaći navijači su očigledno želeli da isprovociraju fudbalere Partizana

  • 37

Osim što je fudbalska utakmica Lige Evrope između Totenhema i Partizana u Londonu bila u višeminutnom prekidu zbog pojedinačnih upada navijača na teren, na tribinama ''Vajt Hart Lejna'' viđena je i provokacija u vidu albanske zastave.

Iako Englezi u timu nemaju nijednog Albanca, albanska zastava je istaknuta sa očiglednom namerom pojedinaca da isprovociraju fudbalere Partizana.

Zbog ovih incidenata Totenhem je kao domaćin utakmice skoro sigurno suočen sa disciplinskom istragom Evropske fudbalske unije, mada ne bi nas čudilo i da prođu bez kazne. Podsetimo, da su crno-beli kažnjeni zbog transparenta u Humskoj koji je vređao Jevreje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jagodinac

    27. novembar 2014 | 23:36

    Pa ovo je zvanichna zastava Albanije. U Engleskij mozhda nije zabranjeno isticanje zastava drugih drzhava. U Srbiji se ta zastava viori u Preshevu i Bujanovcu pa shta? Zashto bi Srbe uzbudjivala ta ista krpa u Engleskoj na stadionu a ne u srcu Srbije? Kada Srbi stave zastavu Rusije u sred Brograda mnogi Ukrajinci se mogu naci uvredjenim ili Poljaci. I shta?

  • kakvi bre englezi

    28. novembar 2014 | 01:10

    Ovo nisu englezi, to su albanci koji zive u Engleskoj i podjednako nas mrze i provociraju iako smo daleko od Srbije..Znam, jer zivim medju njima u Londonu

  • Моника

    27. novembar 2014 | 23:43

    Сељаци !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA