Da li ste znali da je Zvezda po ovome tek četvrta u Superligi? (VIDEO)

 
  • 4

Tim sa Marakane na gostujućim terenima ima učinak od tri pobede, dva remija i jednog poraza u dosadašnjem delu sezone

Fudbaleri Crvene zvezde posle 13. kola Jelen Superlige zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa šest bodva zaostatka u odnosu na Partizan, a verovatno bi ta razlika bila manja da su izabranici Nenada Lalatovića u dosadašnjem toku sezone ostvarili bolji učinak na gostovanjima.

Učinak od tri pobede, dva remija i poraza uz gol razliku četiri postignuta i dva primljena gola, nije po meri tima sa Marakane, koja ima želju da odbrani titulu.

Po učinku na gostovanjima Zvezda ima tek četvrti učinak u sezoni sa 11 bodova, koliko imaju i Čukarički i Vojvodina, s tim što tim sa Banovog brda ima utakmicu više, ali i bolju gol razliku. Partizan je po ovoj statističkoj kategoriji prvi sa 18 bodova.

Zvezda je posle uvodnog trijumfa u Novom Sadu protiv Vojvodine 1:0, prvi kiks na gostovanjima imala u Kruševcu, kada je sa domaćim Napretkom odigrala bez golova 0:0.

Crveno-beli su zatim uspešno prebrodili gostovanje u Čačku, ali je jedini poraz na strani doživela u 9. kolu protiv Partizana, kada je bilo 1:0.

Poslednji u nizu slabih izdanja crveno-beli su imali protiv Radničkog iz Kragujevca, kada tim Nenada Lalatovića ponovo nije uspeo da zatrese protivničku mrežu, doduše, nisu ni primili gol, pa je ostalo 0:0.

Interesantno je da je Zvezda kao domaćin najuspešniji tim lige sa 17 bodova iz sedam odigranih mečeva,  uz gol razliku 11:2. Drugi je Partizan sa bodom manje, ali i utakmicom manje, a zatim slede Novi Pazar, Vojvodina...

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    25. novembar 2014 | 11:59

    Zvezda ne bi trebala ni po cemu da bude ni medju prvih pet u Superligi.

  • 1

    25. novembar 2014 | 10:09

    Partizan je mnogo bolji ove sezone. Titula je crno-bela!

  • Dragomir

    4. decembar 2014 | 16:44

    Ma nije moguce da oni nisu negde rekorderi !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA