Evo šta je Vujošević rekao o ubistvu navijača Zvezde!

 
  • 78

Nakon pobede nad Cibonom, trener crno-belih košarkaša dotakao se i tragično nastradalog Marka Ivkovića u Istanbulu

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da mu je žao zbog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, ali da ne želi da o tome priča, jer, kako je naveo, neko bi možda pogrešno shvatio njegove izjave.

- Dali smo minut ćutanja, žao mi je što se tragedija desila i što je jedan mladi život na takav način ugašen. To ne sme da se dogodi ni Francuzu u Beogradu, nama je moglo da se desi u Bugarskoj, ali spletom srećnih okolonsti nije - rekao je Vujošević nakon pobede protiv Cibone.

Na pitanje novinara da li je država „nespretno“ reagovala nakon tragedije u Istanbulu i šta sportisti mogu da učine kako bi smirili strasti, Vujošević je rekao:

- Država ne treba da demonstrira koliko je to nekom lično teško, osim porodice i roditelja tog dečaka. To je stvar o kojoj ja stalno pričam, ali sada ne želim, jer ne bih voleo da se manipuliše ubistvom mladića, kao što je bio slučaj sa pokušajem samoubistva radnika Partizana na stadionu u Humskoj. Oni koji personifikuju državu više pokazaju privrženost prema Zvezdi nego pamet - istakao je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRAM TE BILO

    24. novembar 2014 | 12:20

    Vujoševiću dotakao si dno!SRAM TE BILO!

  • Ivana75

    24. novembar 2014 | 10:49

    Vidim da Dule i dalje deli ljude na navijače Zvezde i Partizana. Žalosno, nije ovom čoveku lako.

  • Deda

    24. novembar 2014 | 12:03

    Jedino budali nije jasno sta je rekao... Covek izrazi zaljenje zbog ugasenog mladog zivota,a vi ga pljujete? Ko je tu onda umobolan? Sve sto nam se desava i jeste odraz drzave... Ako iz KK nisu bili u mogucnosti da organizuju put svojim navijacima,nikog nisu ni trebali da puste da ide u Tursku? Nigde,ali nigde u Evropi niko nikom ne moze da garantuje bezbednost u ovakvim situacijama. Ovo se moglo desiti i u Italiji,Francuskoj,Poljskoj...gde god. Ja tog momka ne mogu da zalim vise od ovih koji su poginuli u kolima ili nekih drugih slucajeva,zato sto ih ne poznajem. Samo njihove porodice znaju kako im je. Ni Covic ni Dacic ni Vujosevic... Neko ce reci,jadna deca,neko da su sami trazili djavola tamo,neko da je to ovo ili ono. Jedno je istina. Samo idiotu moze da ne bude zao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA