Zbog straha od nereda odložen meč Voždovca i Novog Pazara!

 
  • 19

Za sada nije zakazan novi termin odigravanja

U subotu je u Beogradu u okviru 13. kola Jelen Superlige trebalo da se odigra utakmica između Voždovca i Novog Pazara, ali je odložena iz bezbednosnih razloga.

- Meč Voždovac - Novi Pazar odložen je iz bezbednosnih razloga u dogovoru sa policijom. Za sada nije zakazan novi termin odigravanja utakmice. O datumu odigravanja meča odlučiće direktor Superlige Vladimir Bulatović u dogovoru sa klubovima - rekao je generalni sekretar Zajednice superligaša Branislav Delić.

I dalje nisu poznati tačni detalji zbog čega je utakmica odložena, ali sigurno da je uticaj imala tragedija koja se dogodila u petak veče u Istabulu, kada je ubijen navijač Crvene zvezde. Podsećamo vas, da bi narednog vikenda u Novom Pazaru trebalo da se odigra utakmica između Novog Pazara i Partizana, a prema trenutnoj situaciji to će biti ogroman problem.

Povodom odlaganja utakmice oglasili su se i čelnici Novog Pazara koji smatraju da je meč morao biti odigran.

- Ne sumnjamo u dobre namere, ali se ne slažemo sa ovakvom odlukom koja će se sada pogrešno tumačiti. Žao nam je i osuđujemo ubistvo nedužnog navijača, ali kakve veze ima FK Novi Pazar sa nečim što se desilo u drugoj državi. Znači li to da će se ubuduće sve što se dešava u Turskoj povezivati sa nama. Nama je sinoć oko 20 časova rečeno da je zabranjen dolazak našim navijačima i oni su pristali da ne dolaze na ovu utakmicu , da bi nas u ponoć obavestili da je utakmica odložena', kaže se u saopstenju i dodaje da je FK Novi Pazar tražio da se meč odigra i pred praznim tribinama, ali da „ ni to nije prihvaceno, jer je policijska procena bila da nije bezbedno - rekao je generalni sekretar FK Novi Pazar.

(Telegraf.rs/Sportal)

 

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pazarac

    22. novembar 2014 | 11:48

    Zasto bi to bio problem neka mi neko objasni? I kakve veze ima danasnja utakmica sa dogadjajem od sinoc,sa dogadjajem u drugoj drzavi,drugih navijackih grupa? Jadna li je ovo drzava kad savica huligana vlada drzavom. Stidi se Vucicu pozicije koje imas. Jos sinoc je doneta odluka da navijaci Pazara ne prisustvuju zbog bezbednosti,sto je ok u ovom trenutku. Ali zasto je i posle toga odlozena? Radi cije bezbednosti? Da nece mozda neko igrace da bije?

  • Amel

    22. novembar 2014 | 11:51

    Ovo moze samo kod nas. Baravno da osudjujem ubistvo od siboc, ali kakve veze ima sa nasim klubom. Ovo je Srbija koliko je meni poznato.

  • doktor

    22. novembar 2014 | 13:51

    @sandzaklija i ostali, cije se sve zastave vijore na vasim tribinama?! Turska-redovno! Kako docekujete politicare iz turske a kako iz vase Srbije! Kada marsiraju zlocinacke handzar divizije u uniformama i ostali raspirivaci mrznje poput zukorlica to je normalno! A ako to zeli pokret Srpskih cetnika to je onda provokacija,to ne moze!Padate u trans kada dolazi premijer turske erdogan.Neke druge drzave! Drzave koja se vekovima trudila da pokori Srpski narod! A Cetnici koji su se borili protiv okupatora i trudili da sacuvaju Srpski narod od stradanja ne mogu. To je onda provokacije. Navijaci zvezde, partizana,spartaka ne mogu da dodju.Veliki ste licemeri, mada vase mentalne sposobnosti to ne mogu da ukapiraju. Klanjajte se i dalje turskoj, bosanskoj, albanskoj a ne zastavi drzave u kojoj zivite .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA