Srednjoškolac iskopirao Saleta Đorđevića! (VIDEO)

 
  • 0

Rekao sam na poslednjem tajmautu da se ova utakmica neće završiti nerešeno. Uzeo sam loptu u ruke i pogodio - objasnio je Sem Deker

Košarkaš luteranske ekipe Šebojgan Sem Deker trojkom u poslednjim sekundama utakmice doneo je titulu svom timu u petoj školskoj diviziji, ali način na koji je to uradio neodoljivo podseća na pobednički šut legendarnog srpskog asa Saleta Đorđevića u finalu Kupa šampiona za Partizan 1992. godine protiv Huventuda!

Deker je uzeo loptu pet sekundi pre kraja utakmice, imao je čak dva igrača na sebi, ali je iz naskoka, poput Đorđevića, pogodio za pobedu svoje ekipe 67:66.

- Rekao sam na poslednjem tajmautu da se ova utakmica neće završiti nerešeno. Uzeo sam loptu u ruke i pogodio - objasnio je Sem Deker.

Podsetimo, Sale Đorđević je imao osam sekundi, pogodio trojku protiv Huventuda i doneo Partizanu titulu šampiona Evrope pre ravno 20 godina (71:70).

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA