OVO PISMO ZVEZDAŠA JE ZAPALILO INTERNET: Da li će Partizan uspeti da rastavi jedan brak? (FOTO)

 

Jedan navijač Crvene zvezde ostavio je veoma zanimljiv status na Fejsbuku u kome iznosi sumnju da je njegova supruga možda "razlog" zbog koga crveno-beli nisu osvojili titulu u košarci 16 godina

Dominacija košarkaša Partizana u srpskoj košarci očigledno nimalo ne prija navijačima Crvene zvezde, što je razumljivo. Ipak, period od 16 godina bez titule doveo je i do nekih zanimljivih reakcija.

Naime, jedan navijač crveno-belih ostavio je na Fejsbuku status u kome objašnjava da je njegova supruga možda "razlog" zbog koga Zvezda nije dugo podigla pehar namenjen najboljoj ekipi u Srbiji.

Kako kaže, upoznao je 1998. godine, kad su crveno-beli poslednji put bili šampioni. Od tada su zajedno, u međuvremenu su se i venčali, a klub s Malog Kalemegdana i dalje nije osvojio titulu.

Ukoliko se to ne dogodi i ove godine, ovaj očajni Delija razmišlja i o razvodu!

Uostalom, pročitajte ovo pismo:

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FERNANDO

    17. novembar 2014 | 00:06

    AUUUU KOLIKO GLODARA NA VESTIMA O CZ. NEPROCENLJIVO HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

  • Realan

    16. novembar 2014 | 23:01

    Čoveče...džabe se razvodiš... To što je partizan prvi BIO to je zato što je klub koji nije Srpski, već komunistički...a komunisti su još uvek medju nama...

  • Nnidza

    16. novembar 2014 | 22:38

    Ma samo ga pitaj jel igraju EL ove sezone. Ili ,. Što niste dobili A-licencu ili pozivnicu za kvalifikacije kad ste takva institucija?" pa navedi Zjelengoru, Prokom i slične "male klubove" koje Evropa smatra bitnijim za košarku nego "instituciju". Poželi im drugu pobedu u Cipiripi Kupu (oni ga tako zvali) i da budu bar 41. u Evropi uz mnogo sreće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA