IVANOVIĆ: Bilo je mučno i teško u svlačionici

 
  • 33

Posle poraza od Danske, kapiten Srbije nije porekao da postoji problem u selekciji

Posle Dika Advokata, verovatno je kapitenu Srbije Branislavu Ivanoviću bilo najteže da se pojavi pred novinarima posle, slobodno rečeno, debakla na utakmici sa Danskom, koja je slavila 3:1.

- Bilo je jako mučno i teško u svlačionici. Gledali smo jedni druge, bez mnogo reči. Znamo koliko je ovo sve teško i koliko utiče ne nas. Najteže je pričati posle poraza, a mi nismo uradili ništa da bismo zaslužili da dobijemo utakmicu - rekao je Ivanović posle meča, ne krijući da ekipa ima problem.

- Da li je problem ovo ili ono.. Uglavnom, postoje problemi, ali u svakoj ekipi postoje problemi, i ekipa treba da zna da ih reši. Nisu problem pojedinci, nego zalaganje za ekipu. Kada se svaki pojedinac podredi kolektivu, onda postoji i rezultat.

Tabela kaže da Srbija ima jedan bod, kao i Jermenija.

- Pogled na tabelu nam govori dovoljno. Imamo jedan bod. Moramo da gledamo napred. Desilo se mnogo stvari negativnih na ovoj utakmici, ali nam mentalitet i zalaganje moraju biti bolji.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dominacija

    15. novembar 2014 | 00:28

    Maa nemoj Bane sad..kakvi problemi,odlicni ste bili,leprsavi. Dobro da ste dali jedan gol..

  • Srele

    15. novembar 2014 | 08:06

    Pa kako sad.nije bilo 10 idiota sa tribina. Malo vas je islo u prvom pa u drugom nije .koji ste vi lopovi 1-2. Ja se ne nerviram vec 30 godina jer me nikada niste obrafovali.igrali-neigrali isto mi.nego ostaje zal za mnogo ljudi koji vole ovaj sport i zive za Srbiju.sem vas koji samo pricate pred kamerama.umesto da delima cinite

  • TOR

    15. novembar 2014 | 10:19

    Pa ti Ivanovicu trcis 30 metara da izvedes aut,nemoze niko drugi da ubaci loptu u igru,glumis neku velicinu ti si glavni igrac,ti i onaj puz Kolarov kada igra,kod murinja nesmes da predjes centar dok ti nedozvoli,a ovde organizujes igru,kako organizujes tako nam i jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA