Da vam je neko rekao da će se Partizanu sezona lomiti na Rumunima i Bugarima, ne biste mu verovali!

 
  • 23

Crno-beli se u okviru petog kola Evrokupa sastaju sa ekipom Asesofta, dok u narednom kolu ABA lige tim Duška Vujoševića gostuje u Sofiji što bi mogli da budu prelomi mečevi u sezoni

Od utakmica sa košarkašim klubom Partizan u poslednjih 13 godina strahovali su velikani evropske košarke poput Barselone, Panatinaikosa, Makabija i ostalih, ali se ove sezone situacija promenila. Iako su navijači crno-belih mislili da će se tradicija uspeha nastaviti, izabranici Duška Vujoševića imaju najlošiji start sezone.

Partizan ne zna za pobedu u Evrokupu posle četiri odigrana kola, dok u ABA ligi crno-beli imaju učinak od tri trijumfa i četiri poraza i nalazi se tek na osmom mestu na tabeli.

Izabranici Duška Vujoševića ovaj učinak moći će da poprave već večeras, jer se od 18 časova sastaju sa ekipom rumunskog Asesofta u petom kolu Evrokupa.

Crno-beli će već za vikend imati priliku da izjednače odnos pobeda i poraza u regionalnom takmičenju, jer se u subotu od 18 časova gostuju u Bugarskoj Levskom. Upravo ovi mečevi bi mogu da budu prelomni u sezoni i odlična prilika da "parni valjak" u potpunosti upali motore i zasija prepoznatljivim sjajem.

Da vam je neko rekao da će se Partizanu sezona lomiti na Rumunima i Bugarima ne biste mu verovali!

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. novembar 2014 | 13:39

    Pre ne bih verovao u to da raspali,ugaseni i devastirani mutant-klub ima budzet od 7-8 000 000 eura i igra EL pod TUDJIM IMENOM i sve to uz pomoc NAVIJACA NA VISOKIM POZICIJAMA U ORGANIMA DRUSTVA...A sto se SVETINJE tice VRATICE SE JOS JACA I NASTAVITI SVETI NIZ.. !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Dača

    12. novembar 2014 | 15:14

    Jel to Zvezda kriva zbog takvog stanja u kk Partizanu, jurite lopove u upravi oni su doveli klub do takvog stanja, a ne država kriva zašto ne bi država mene finansirala.

  • Radiša

    12. novembar 2014 | 14:33

    Pa to nije ocekivao samo ko je neupucen ili nije normalan. Mora doci na naplatu visegodisnja kradja, gepekovanje, stipanje, davljenje, cinizam, prozivke, lagodan zivot, dzipovi, avioni, kamioni...cao nema vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA