Terzić poručio Joviću: Uživaj u životu!

 
  • 13

Mladi napadač crveno-belih imao je sastanak sa vršiocem dužnosti generalnog sekretara tima sa Marakane

Talentovani napadač Crvene zvezde Luka Jović od početka sezone nije uspeo da zatrese mrežu, a iako navijači polako gube strpljenje vršilac dužnosti generalnog sekretara Zvezdan Terzić i dalje veruje u mladog špica.

Terzić je imao sastanak na Marakni sa 16-godišnjim Jovićem za kojeg je imao jasnu poruku.

- Sad sam mu rekao - "Luka rastereti se i igraju slobodno“. Igraš u najvećem klubu na Balkanu, igraš u klubu koji voliš. Uživaj u životu i igri. Naravno, radi ono što se o tebe očekuje kao od profesionalca. Vodi računa o treningu, ishrani, životu. Moraš da znaš neke stvari kao profesionalac. Ali uživaj, Bog ti dao talenat, dao ti da nosiš devetku Crvene zvezde sa 16,5 godina. Treba ga opustiti, ne treba mu nametati teret, ima ko će u Crvenoj zvezdi da daje golove, i da nosi rezultat - otkrio je Terzić.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JoGoGo

    12. novembar 2014 | 07:08

    Ма није могуће,откад ти постаде врсни психолог.Зар он није нови Меси,најталентованији играч свих времена бла бла бла...

  • Sjovic1

    12. novembar 2014 | 07:09

    Bravo za Terzica. Jovic je veliki talenat i Zvezda ne sme da se olako lisi njegovih usluga. Koliko smo se samo puta tako opekli. Primera ima mnogo. Na kraju svi smo na pocetku sezone zeleli da igraju Zvezdina deca.

  • Proka

    12. novembar 2014 | 08:01

    I treba da uživa...pa već se Barsa i Real interesuju za njega...a ne kao ovaj Škuletić što dade dosad 14 golova, taj nema šanse za Kamp Nou ili Bernabeu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA