Kako je Barsin trener ispalio Pikea! (VIDEO)

 
  • 0

Šef struke katalonske ekipe besan zbog lošeg rezultata ekipe u trenucima kada je izvršio poslednju izmenu na utakmici, odlučio je da pošalje svog defanzivca na zagrevanje

Barselona je teže nego što se očekivalo savladala Almeriju sa 2:1 na gostovanju u 11. kolu Primere i to posle preokreta u finišu utakmice, a s obzirom da rezltat nije bio po meru Katalonaca u većem delu susreta trener Luis Enrike nije imao mira.

Šef struke Barselone već u 66. minutu, kada je u igru ušao Ćavi, izvršio je sve tri izmene, posle čega je defanzivac Đerar Pike, koji se zagrevao do tog trenutka pored aut linije, odlučio da sedne na klupu, jer nije imao nikakvih šansi da se nađe na terenu do kraja meča.

Međutim u trenutku kada je krenuo da sedne, Luis Enrike je Pikeu pokazao da nastavi da se zagreva, možda besan zbog rezultata, a možda i zbog toga što mu defanzivac nije jedan od omiljenih fudbalera.

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA