Lalatović otkrio od koga očekuje gol protiv Čukaričkog!

Trener Crvene zvezde očekuje veoma zanimljivu utakmic sa Čukaričkim*Lalatović se nada da će Darko Lazović konačno proraditi

  • 0

Fudbalere Crvene zvezde u subotu od 18 časova očekuje derbi utakmica 12. kola Jelen Superlige sa Čukaričkim na Marakani.

Trener crveno-belih, Nenad Lalatović očekuje veoma zanimiljivu utakmicu i nada se da će u Srbiji još klubova slediti primer tima sa Banovog brda.

- Čukarički ima sjajan tim, organizovan je klub. Najviše je para uložio, imaju sjajne pojedince. Igor Matić igra u vrhunskoj formi, Obenga Regana sam želeo u Crvenoj zvezdi. Tu su i Slavoljub Srnić, Nikola Stojiljković. Mnogo puta sam igrao protiv Čuke. Imaju sjajnu kontru, jaki su u prekidu, mnogo je bitno da realizujemo naše šanse. Čukarički igra još bolje na strani, jer imaju prostor. Voleo bih da u Srbiji ima više klubova kao što je Čukarički - rekao je Lalatović.

Gosti su u odličnoj formi, imaju tri vezane pobede, a strateg Zvezde se nada otvorenoj borbi.

- Video sam da je trener Čukaričkog Vladan Milojević dao lepu izjavu. Da želi da njegovi igrači poprave realizaciju. Ako on misli da ovde popravlja efikasnost imaće sutra priliku - rekao je Lalatović.

On je rekao i da se nada da će probuditi Darko Lazović.

- Bio bih stvarno zadovoljan kada bi Laza dao bar jedan gol. Nije mu bilo lako, imao je probleme, jer se zbog najavljenog odlaska u inostranstvo faktičkio već oprostio od Zvezde. Ali, vraća se, radi sve bolje - zaključio je Lalatović.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA