71 ČAROLIJA MESIJA: Podsetite se golova Argentinca pre nego što prestigne Raula (VIDEO)

 
  • 2

Napadač Barselone je sa dva gola protiv Ajaksa stigao legendarnog fudbalera Reala po broju golova u Ligi šampiona * Prvu priliku da ga prestigne imaće 25. novembra, dan ranije od Ronalda koji je trenutno na koti 70

Sve oči fudbalske javnosti bile su u utorak uprte na Santjago Bernabeu i meč između Reala iz Madrida i Liverpula gde se očekivalo da Kristijano Ronaldo stigne, možda i prestigne, Raula na večnoj listi najboljih strelaca Lige šampiona. Portugalac nije uspeo, ali zato jeste Lionel Mesi.

Dva gola protiv Ajaksa bila su dovoljna Argentincu da se izjednači sa legendarnim Špancem. Obojica su postigla po 71 gol.

- Iskreno, ne mogu da se setim nekog posebnog. Oni za pobedu su svakako najslađi - rekao je Mesi, a vi se podsetite svih golova koje je Argentinac dao u najelitnijem fudbalskom takmičenju.

Možda je ovo i poslednji put da Mesijeve golove gledamo u ovom izdanju pošto bi već u narednom kolu mogao da postabne rekorder. Barsa u narednom kolu LŠ gostuje Apoelu 25. novembra, dan ranije od Reala koji s Ronaldom putuje u Bazel.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA