ISPRAVLJENA SRAMOTA: Bora Todorović opet ima svoj grafit!

 
  • 12

Grafit posvećen velikom glumcu Bori Todoroviću u Bačkoj Palanci koji je nedavno osvanuo unakažen, za šta su Partizanovci optužili Zvezdaše, nakon pisanja Telegrafa vraćen je u prvobitno stanje

Nakon pisanja Telegrafa o sramotnom skrnavljenu grafita koji su Partizanovi navijači posvetili velikom glumcu Bori Todoroviću u Bačkoj Palanci, Grobari iz ovog mesta odmah su reagovali i popravili ga.

Prema rečima urednika stranice "Partizanovci", sanacija grafita izvedena je u najkraćem mogućem roku.

Podsetimo, pravi "rat" na društvenim mrežama juče je izazvalo postavljanje fotografije unakaženog grafita.

A pre svega nekoliko dana Grobari iz Bačke Palanke oslikali su grafit s likom Bore Todorovića ispod kojeg je pisalo "Jedan je Đenka", kako bi se odužili ovom ne samo velikom glumcu, već i legendarnom Partizanovcu.

Grafit, međutim, nije "izdržao" dugo, jer je ubrzo osvanuo sav išaran, bolje reći unakažen s krajnje ironičnim aluzijama iz filma "Maratonci trče počasni krug" u kojem je Todorović svojevremeno briljirao.

Da priča bude još gora pravi "rat" nastavljen je na društvenim mrežama, gde su navijačke grupe međusobno nastavile da se prozivaju za učinjeni vandalizam.

I dok se na forumima crno-belih čuju samo optužbe na račun navijača Zvezde, crveno-beli fanovi se još uvek nisu zvanično izjasnili da li je u pitanju njihova akcija.

(Telegraf.rs)

Video: Šta očekujem protiv Reala? Pa pobedu! Bonga samouveren pred gostovanje u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.J

    5. novembar 2014 | 12:36

    Mislim da nebi trebalo dirati taj grafit jer covjek je nasa glumacka legenda a da li je bio Partizanovac ili Zvjezdas to je nebitno....

  • Neko iz mase

    5. novembar 2014 | 14:05

    Ja jesam Zvezdas, ali ovo osudjujem najostrije! Bora je legenda, i to nema veze ni sa jednim njegovim privatnim opredeljenjem i usmerenjem! Ovi kvaliteti se jednom radjaju i treba cuvati uspomenu na njih! BORO, KRALJU, POCIVAJ U MIRU!

  • Rade

    5. novembar 2014 | 13:02

    Bravo naši,za doček Nove Godine idem u Novi Sad,pa ču proči kroz Bačku Palanku i nadam se da ču nači zaj grafit jer želim da ga preslikam i ponovo nacrtam u Sloveniji ili u Ljubljani ili u Postojni.Pozdrav za sve Grobare i prave navijače od Grobara iz Postojne (SLO).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA