Prošle godine branio na Marakani, sada prodaje dresove da preživi (VIDEO)

 
  • 26

Nekadašnji golman Liverpula, Portsmauta, Mančester Sitija, engleske reprezentacije, ali i islandskog IBV-a, koji je na leto 2013. godine igrao protiv Zvezde, odlučio se za radikalan potez kako bi se izvukao iz finansijske krize

Bivši golman fudbalske reprezentacije Engleske Dejvid Džejms, koji je prošlo leto branio za IBV protiv Crvene zvezde, primoran je da rasproda potpisane dresove, majice, ali i mnoge druge sportske ambleme, kako bi se izukao iz finansijske krize u koju je zapao nakon što je u maju proglasio bankrot.

Džejms, koji se nedavno vratio iz penzije kako bi bio igrač-menadžer u Indiji, povećao je dugove nakon što se 2005. godine rastao sa suprugom, a navodnoje prokockao ukupno 20 miliona funti, koliko se procenjuje da je zaradio u karijeri igrajući, između ostalog, za Liverpul, Portsmaut i Mančester Siti.

Vremešni golman primoran je da proda i druge vredne stvari iz njegovo života kao što su ploče, sprave za vežbanje, DJ opremu i knjige. Što se tiče sportske opreme, na aukciji će se naći potpisani dresovi Frenka Lamparda, Petra Čeha, NFL dres, ali i 150 drugih.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    5. novembar 2014 | 10:37

    Ja sam na prvu pomislio da je rec o BAJKU..XXAAXXAA..mada je i ON PRVI DO..!!Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • mex

    5. novembar 2014 | 12:14

    Šta radi kocka

  • Da,da

    5. novembar 2014 | 11:09

    Prokockao? Bas mi ga zao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA