TERZIĆ ODGOVORIO KARADŽIĆU: Ja sam ostavku podneo još 1. oktobra!

 
  • 9

''Alfa i omega'' Crvene zvezde jasno poručio FSS da se već skoro mese dana ne nalazi na funkciji odakle oni žele da ga smene

Nije se dugo čekalo na reakciju Zvezdana Terzića povodom zahtevavanja Tomislava Karadžića da vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde podnese ostavku na mesto rvog oveka Zajednice superligaša.

Karadžić je nakon sednice FSS obavestio Zajednicu da ima rok od 10 dana da smeni Terzića jer se navodno nelegitimno nalazi na tom mestu, ali kako stvari stoje ''alfa i omega'' crveno-belih je odavno napustio tu funkciju.

- Ja sam zbog obaveza u Crvenoj zvezdi ostavku podneo još 1. oktobra 2014. godine i do Skupštine i izbora novog predsednika, ovlašćenja preneo na mog potpredsednika Dragana Simovića - rekao je Terzić i dodao:

- A termin održavanja Skupštine će u skladu sa statutom odrediti vršilac dužnosti predsednika Zajednice superligaša, a ne Tomislav Karadžić.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mkg

    28. oktobar 2014 | 20:36

    ако је Терза „алфа и омега", не чуди ме што име клуба почиње на „зета".

  • Rale

    28. oktobar 2014 | 21:02

    Koji je lik Tomislav Karadzic.Covek bez morala a o postenju on je poodavno u svadji.Ne drzi ni jednu rec.Terzic podneo ostavku a on trazi da podnese ostavku.Izgubljen a kako ine bi pa ima 100god

  • Lamine

    28. oktobar 2014 | 23:37

    Doktore... Jel neko drugi pisao ovo, ili si sam ? Kad će odgovori na Đurina pitanja ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA