NIKOLIĆ: Pojedinci će morati na prinudni odmor, više smo ležali nego što smo igrali!

 
  • 16

Trener Partizana bio je vidno nezadovoljan posle poraza crno-belih u Jagodini, naročito pojedinim igračima

Fudbaleri Partizana doživeli su prvi poraz u ovogodišnjoj Jelen Superligi. Bolji od crno-belih bila je ekipa Jagodine na domaćem terenu. Trener Partizana, Marko Nikolić bio je vidno nezadovoljan posle poraza crno-belih u Jagodini

- Šta da kažem, napadali smo u drugom poluvremenu do tog 95. minuta, ali ništa nismo uspeli da uradimo. U prvom poluvremenu više smo ležali na terenu i mi i oni, nego što smo igrali fudbal. To je to, nemam šta više da dodam - rekao je Nikolić neposredno posle meča.

Strateg vicešampiona Srbije je kasnije na konferenciji za medije rekao da njegov tim nije zaslužio da izgubi u ovom meču, jer je napadao svih 90 minuta.

- Kada analiziram, 90 odsto utakmice se igralo na polovini rivala, koji je branio. Imali smo mnogo situacija, mnogo prekida, a gol smo primili iz gotovo jednog udarca. Rival se sjajno branio, sa puno volje i želje i iskoristio našu grešku - rekao je Nikolić i najavoio da će neki prvotimci zbog slabe partije morati da prinudno odmore u narednom periodu.

- Nismo igrali tako loše kako rezultat govori, no, dešava se da izgubite i u tom slučaju. Imali smo tri, četiri slaba mesta u timu i ti igrači će da odmore u sredu, možda i malo duže, jer su nam otežali, a bili su nosioci igre. Biće mesta za kritiku, no, to ostavljamo za svlačionicu. U sredu moramo da dobije meč, kako bismo ostali prvi.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaks

    26. oktobar 2014 | 19:27

    A koji si ti trener, jedino sto igraju je da prebace loptu na lazovica ili skuletica i to je to ( ako padnu bude faul onda sutne drincic ili ama bas svaki put centrira loptu makar faul bio na 60 m i to je to ). Kakav si ti strucnjak

  • Flok

    26. oktobar 2014 | 20:34

    Nikada gore i dosadnije nismo igrali,Nikolicu trebao si samo jos da dodas i da dajes ostavku!!!

  • Bg1989

    26. oktobar 2014 | 19:59

    Zato što ste nespremni fizički kukavci jedni!Cim 2 puta igrate u toku nedelje ne mozete da dišete,jadan je onaj ko vas prati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA