Letos je bio na pragu Zvezde, a na zimu bi mogao u Inter!

 
  • 3

Kako prenosi italijanski Tutosport, klub iz Milana želi da u narednom prelaznom roku dovede Aleksandra Čavrića

Mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Genka Aleksandar Čavrić mogao bi u januarskom prelaznom roku da pređe u Inter, prenosi  italijanski list Tutosport.

Kako se navodi, milanski tim želi da podmladi ekipu i dovede dva talentovana igrača na poziciji krila, a izbor je pao na Aleksandra Čavrića iz Genka i Zakariju Bakalija iz PSV-a. Čelnici nekadašnjeg šampiona Evrope veoma cene igrače sa Balkana, zadovoljni su transferom Matea Kovačića iz zagrebačkog Dinama i veruju da slično mogu da ponove sa Čavrićem.

Čavrić je letos prešao u Genk iz OFK Beograda, a ugovor sa belgijskim klubom ima do 2017. godine. Ovaj 20-godišnji fudbaler ove sezone odigrao je samo četiri utakmice, ali nije uspeo da postigne nijedan pogodak. Za mladu reprezentaciju Srbije nastupio je dva puta, a bio je član tima omladinskog nacionalnog tima koji je 2013. godine u Litvaniji osvojio Evropsko prvenstvo.

Interesantno je da je Čavrić letos bio na pragu Crvene zvezde, ali nije stigao na Marakanu, što zbog loše finansijske situacije u Zvezdi, tako i zbog toga što je Zvezdan Terzić rekao da na Marakanu ne želi da dovodi igrače iz OFK Beograda, jer je nekada bio predsednik kluba sa Karaburme.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Proka

    26. oktobar 2014 | 14:45

    Zvezda dovodi igrače koji dolaze za džabe...otkud im pare za Čavrića ? Zvezda gigant do jaja !!!

  • Ноле

    26. oktobar 2014 | 14:22

    Да су послушали Робија и довели Крамарића ! А,Чаврић је још из Баната могао у Звезду и то за кикирики.Ал џаба кад су битанге у управи биле.

  • Ogi

    26. oktobar 2014 | 15:01

    Pa kako je doveo štopera Planića iz Ofk Neograda?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA