Kad naljutiš Serenu sledi surova kazna!

 
  • 4

Rumunka Simona Halep u meču grupne ubedljivo je savladala Amerikanku, koja se osvetila u finalu završnog WTA turnira u Singapuru sa 6:3, 6:0

Američka teniserka Serena Vilijams osvojila je završni WTA turnir u Singapuru, pošto je danas u finalu pobedila Simonu Halep iz Rumunije sa 6:3, 6:0.

Prva teniserka sveta se tako osvetila rumunskoj teniserki za poraz u "crvenoj" grupi, kada je Halep ubedljivo slavila sa 6:0, 6:2.

Iako je na startu finalnog meča Rumunka već u drugom gemu stigla do brejka, Serena nije dozvolila novo iznenađenje. Uzvratila je istom merom već u sledećem gemu, vezala tri uzastopno osvojena gema, a ovaj set je osvojila sa 6:3.

Drugi set apsolutno je pripao Amerikanki o čemu govori i rezultat 6:0. Turnir u Singapuru igrao se za nagradni fond od 6,5 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    26. oktobar 2014 | 14:09

    Bravo Serena. Simona se zeznula ako je mislila da u par dana Serenu može dva puta da pobedi. Šta je trazila to je i dobila.

  • Pedja

    26. oktobar 2014 | 15:08

    Da je rumunka kalkulisala u polufinalu, pa izgubila od Ane sa 2-0 ovo joj se nevi desilo, sama pala sama se ubila

  • Milan

    26. oktobar 2014 | 22:30

    Imao sam priliku gledat je uzivo, I ljudi sa 70 posto muskaraca iz danasnjeg tenisa bi mogla igrat ova zena.Znaci nesto nevjerovatno.Ko u tenisu muski da spojite Djokovic Nadal zajedno.Terminator!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA