Albanac koji je napao našeg Mitrovića oslobođen sumnje za nacistički pozdrav! (FOTO)

 
  • 0

Taulant Džaka koji je bio jedan od najratobornijih u Beogradu neće biti kažnjen zbog svog gesta na meču švajcarskog prvenstva između Bazela i Jang Bojsa

 

Albanski fudbaler Taulant Džaka koji se našao pod istragom Fudbalskog saveza Švajcarske zbog nacističkog pozdrava na utakmici između njegovog Bazela i Jang Bojsa, oslobođen je optužbi, pošto je tamošnja organizacija procenila da nije potrebno preduzeti nikakave mere protiv njega zbog tog gesta.

Albanac koji je ostao sećanju srpskih navijača i igrača kao prvi fudbaler koji je prilikom prekida u Beogradu napao našeg Stefana Mitrovića dok je pokušavao da spusti dron na zemlju, je na meču švajcarske lige prvo stavio ruku na srce, a zatim je podigao visoko gore, što su mediji u "zemlji sira" okarakterisali kao nacistički pozdrav i podigli veliku buru oko toga.

On je taj svoj gest objasnio kao želju da pozdravi porodicu koja je bila na tribinama, što je očigledno prošlo kao objašnjenje kod Disciplinske komisije koja je procnila da nema potrebe za njegovim kažnjavanjem.

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA