DELIJE LINČOVANE U PODGORICI: Crnogorci pendrecima tukli momke u zvezdinim dresovima!

 
  • 7

U tri odvo­je­na in­ci­den­ta po­vre­de su za­do­bi­la dvo­ji­ca Pod­go­ri­ča­na i Nik­ši­ća­nin

Na dan 147. večitog derbija, tro­ji­ca mla­di­ća pre­tu­če­na su si­noć u Pod­go­ri­ci zbog obelež­ja fud­bal­skog klu­ba Cr­ve­na zve­zda i na­vi­jač­ke gru­pe De­li­je ko­ja su ima­li na se­bi, piše list "Dan". U tri odvo­je­na in­ci­den­ta po­vre­de su za­do­bi­la dvo­ji­ca Pod­go­ri­ča­na i Nik­ši­ća­nin.

Dva­de­set­še­sto­go­di­šnji M.Đ. bio je me­ta na­pa­da na­vi­ja­ča jer je na se­bi imao dres Cr­ve­ne zve­zde, iako ni­je išao na utak­mi­cu tog klu­ba i Par­ti­za­na, pre nego što je utakmica održana.

- U dre­su Cr­ve­ne zve­zde kre­nuo sam pre­ma trim-sta­zi na tre­ning. Pra­ti­lo me je pet-šest mo­ma­ka, ali sam ja to pri­me­tio tek kasnije, jer sam slu­šao mu­zi­ku. Od­jed­nom me je ne­što uda­ri­lo po gla­vi. Kad sam se okre­nuo, vi­dio sam mom­ka s pen­dre­kom, ko­ji me je po­no­vo uda­rio. Bi­lo ih je pet-šest oko me­ne - ka­zao je M.Đ.

- Ka­da sam pao, na­sr­nu­li su na me­ne. Po­če­li su da mi ski­da­ju dres. Dok su to ra­di­li, ne­ko od njih je po­vi­kao da do­la­zi po­li­ci­ja i oni su po­be­gli - is­pri­čao nam je na­pad­nu­ti mla­dić, kom su policijaci pru­ži­li po­moć, na­kon če­ga su se vo­zi­li po tom de­lu gra­da ka­ko bi uoči­li na­pa­da­če, ali je to bi­lo uza­lud­no. Po­li­caj­ci su po­tom pre­ve­zli M.Đ. u Ur­gent­ni blok, gde mu je uka­za­na le­kar­ska po­moć.

Go­to­vo u isto vre­me, do­šlo je do in­ci­den­ta u bli­zi­ni že­le­znič­ke sta­ni­ce u Pod­go­ri­ci. Gru­pa mla­di­ća pri­šla je jed­nom Nik­šća­ni­nu, a ne­ko od njih ga je upi­tao gde je kre­nuo. Ka­da je od­go­vo­rio da ide na der­bi, po­če­li su da mu ski­da­ju tre­ner­ku tra­že­ći da vi­de ko­ji dres no­si. Tom pri­li­kom su mu za­da­li vi­še uda­ra­ca. I nje­mu je pru­že­na le­kar­ska po­moć u Ur­gent­nom cen­tru, gde je kon­sta­to­va­no da je za­do­bio vi­še po­vre­da, me­đu ko­ji­ma je ne­ko­li­ko pod­li­va, ote­kli­na i mo­dri­ca na gla­vi.

Na pu­tu ka že­lj­zni­koj sta­ni­ci na­pad­nut je i je­dan Pod­go­rič­a­nin, ko­ji je ta­ko­đe na­me­ra­vao da pu­tu­je u Be­o­grad ka­ko bi pri­sustvovao der­bi­ju. I nje­mu je uka­za­na le­kar­ska po­moć zbog za­do­bi­je­nih po­vre­da.

Na­vod­no, u Pod­go­ri­ci je na vi­še me­sta bi­lo ne­ko­li­ko gru­pa na­vi­ja­ča Par­ti­za­na, Bu­duć­no­sti i Cr­ve­ne zve­zde ko­ji su ini­ci­ra­li in­ci­den­te.

Zbog odigravanja derbija bio je po­ve­ćan broj po­li­cij­skih pa­tro­la na pod­go­rič­kim uli­ca­ma. Po­li­caj­ci su za­u­sta­vlja­li i le­gi­ti­mi­sa­li svaku gru­pu mla­di­ća na ko­ju su na­i­la­zi­li.

(Telegraf.rs/Izvor: Dan)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA