ĆURČIĆ: Kada veruješ u čudo, sve je moguće!

Verovali smo u čudo i ono se dogodilo. Nismo bili uplašeni, naprotiv, igrali smo strpljivo, odgovorno, čekali trenutak da postignemo gol. Istina, imali smo kasnije i sreće, ali smatram da smo je zaslužili. Ovi momci će tek postati svesni rezultata koji su ostvarili. Hvala svima koji su učestvovali u ovoj našoj misiji, sada idemo dalje. Evropa nas čeka - poručio je Đurčić.

Komentari

  • Meraklija

    15. oktobar 2014 | 13:33

    Nije ovo nikakvo čudo.Već godinama unazad naše mlade selekcije imaju potencijal i kvalitet.Pravo je pitanje kako tako nešto nema i A selekcija!?

    • 15. oktobar 2014 | 14:05

      Sare mladji

      @Meraklija

      Svega toga ima u SRBIJI samo nema pravog selektora. Oni koji treba da postave selektora misle samo na svoje fotelje i dzepove. Mihajlovic je postavljen imao svu podrsku i prokockao sansu, Curcica su gurnuli za jednu utakmicu pobedili smo Japan i opet nista postavljen je DRULOVIC i kad su svi bili ubedjeni daje on taj pojavio se ADVOKAT tri meca dva kuci jedan na strani sa oslabljenom JERMENIJOM tri remija(respekt). Kvalifikacije za EP dva meca dva boda??? ANTICA su oterali navodno je bio skup pa je verovatno za njih malo ostajalo...

  • Sare mladji

    15. oktobar 2014 | 09:40

    Bravo RADOVANE CURCICU zasluzio si svo postovsnje cele Srbije ti i tvoji puleni ste dokazali da nam nisu potrebni stranci treneri, jos kad bih bili posteniji ovi koji se bore navodno za boljitak naseg fudbala, (a u stvari) za samo boljitak u njihovim dzepovima. Netrebaju nam ni Karadzic ni Lakovic niti Terzic. Doveli su stranca za selektora koji je uzeo od CURCICA tako reci gro mlade reprezentacije i oni su u dva susreta grejali klupu ili tribinu i bez njih je CURCIC PONIZIO SPANIJU I KVALIFIKOVAO SE ZA EP U CESKOJ sledece godine. BRAVO CURCICU BAR CEMO MLADE DA GLEDAMO NA EP, stose za A reprezentaciju nemoze reci.

  • BgPetar

    15. oktobar 2014 | 09:06

    Bravo Cure

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA