Ne smete da propustite Ski opening na Kopaoniku. Ima noviteta! (FOTO)

 
  • 0

Početak sezone skijanja zakazan za period od 4. do 7. decembra. Grade se nove najmodernije šestosedne žičare

Kopanik svim ljubiteljima zimskih sportova otvara vrata na petoj po redu manifestaciji “Ski Opening Kopaonik”, koja će se ove godine održati od 4. do 7. decembra.

Za sve ljubitelje skijanja i dobre zabave, cena paketa za 4 dana, 3 noćenja na bazi polupansiona tokom Ski Openinga iznosi od 219 evra u hotelu Grand i 165 evra u hotelu Angella. Gostima MK Mountain Resorta i ove godine obezbeđen je gratis dvodnevni ski pass.

DOBRA ZABAVA

Kopaonik je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života. Na stazi i mimo staze, zabava tokom četiri dana Ski Openinga zagreva sve skijaše, uz mnogobroje promocije, modne revije na otvorenom kao i celodnevnu zabavu uz populane bendove i DJ-eve.

Za one koji žele potpuno uživanje nakon skijaškog dana, hotel Grand nudi relaksaciju u luksuznom spa & wellness centru. Uz pogled na ski stazu, gosti mogu da uživaju i u spoljnem bazenu sa jacuzzijem, koji ima toplu vezu sa zatvorenim bazenom u hotelu Grand, što je omiljena atrakcija među skijašima.

TRADICIJA SKI OPENINGA

Ski Opening na Kopaoniku održan je prvi put 2010. godine, a sve po ugledu na evente u popularnim evropskim ski centrima, sa ciljem da se na simboličan način obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku. Ski Opening Kopaonik je nakon četiri godine postao poznati turistički brend koji svake godine na Kopaonik privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona. Prošlogodišnji Ski Opening Kopaonik koji je otvorila najbolja srpska skijašica, Nevena Ignjatović, za četiri dana privukao je čak 15.000 gostuju željnih skijanja i dobre zabave.

Prodaja zimskih aranžmana u periodu ranog bukinga pokazala je već tradicionalno veliko interesovanje za naš najpoznatiji ski centar. Na Kopaoniku uveliko teku pripreme za predstojeću zimsku sezonu, a skijaše su posebno obradovale vesti o izgradnji dve nove šestosedne žičare sa haubama i grejačima, koje će biti postavljenje na najaktraktivnijim lokacijama, Krčmar i Gvozdac.

Izgradnja novih najmodernijih šestosednih žičara sa haubom na lokacijama Gvozdac i Krčmar na Kopaoniku uveliko je u toku i to je dodatna novost koja će obradovati sve ljubitelje skijanja.

Rezervišite svoje mesto na vreme, za više informacija posetite www.mkresort.com

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA