Partizan u pet do 12 rešava problem prenosa Evrokupa!

Ostalo je još četiri dana do početka takmičenja u Evrokupu, a Partizan još ni sa kim nije ozvaničio dogovor o pravu prenosa

  • 25

Godinama unazad, kada su košarkaši Partizana igrali Evroligu, unapred se znalo na kojem će televizijskom kanalu moći da isprate meč svi oni koji nisu u hali.

Međutim, uoči ove sezone, dosta toga je drugačije, od finansijske situacije, kvaliteta igračkog sastava, neigranja najjaček evropskog takmičenja, do toga da se još ne zna ko će prenositi Evrokup!

Takmičenje počinje za četiri dana, a u klubu su nam potvrdili da se zvanično još ne zna ko će  prenositi utakmice crno-belih!

Budući da je Sportklub produžio sa radnju sa Evroligom, biće dosta košarke na tim sportskim kanalima, tako da mesta za Evrokup nema.

Sa televizije B92, koja takođe često prenosni značajne sportske događaje, saznali smo da nije dogovoreno jer je teško izvodljivo, jer nije pronađen zajednički jezik sa ljudima iz Partizna koji o tome odlučuju.

Kao poslednja, moguća, opcija ostaje RTS, koji je ranijih godina prenosio utakmice srpskih klubova u tom takmičenju. Televizijska prava za javni servis nisu toliko skupa, pa iako nije ozvaničeno, ostaje relna mogućnost.

U svakom slučaju, Partizan sitno broji do početka takmičenja u Evropi, prodaja godišnjih karata ide slabije nego prethodnih sezona i bilo bi poželjno što pre rešiti pitanje prava prenosa, kad već ne mogu neka druga pitanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zzz

    10. oktobar 2014 | 21:12

    Da prodaja karata ide slabo videli smo protiv krke....

  • 16 godina tuge i placa

    10. oktobar 2014 | 21:31

    ja cekam titulu 16 godina ej ..16.

  • IGOKEAC GROBAR

    10. oktobar 2014 | 20:14

    Hahaha gle gle "instituciju" nece niko da prenosi. Cek cek hahaha a da probate sa HTV-om Purgeri?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA