RADONJIĆ: Ovako se gradi tim

 
  • 7

Očekivano, trener košarkaša Crvene zvezde bio je zadovoljan izdanjem ekipe protiv Cibone

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle blistave pobede nad Cibonom u Zagrebu da će kroz takve utakmice crveno-beli nastaviti da grade svoj mladi tim.

Crvena zvezda je deklasirala Cibonu rezultatom 88:64, u meču 2. kola regionalne Jadranske lige i na pravi nači revanširala se za poraz u polufinalu završnog turnira, u aprilu u Beogradu.

- Čestiram momcima, igrali smo odgovorno od samog starta, kontrolisali igru, povećavali razliku koja je u jednom trenutku bila i nerealna. Posebno me raduje što smo veče pred meč napravili najbolji trening do sada, a kroz ovakve utakmice nastavićemo da gradimo naš mladi tim - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Kapiten Luka Mitrović naveo je da su ispoštovani dogovori u pripremi meča.

- Znali smo odakle nam preti najveća opasnost. Uspeli smo da zaustavimo Blesingejma, odigrali dobru obranu i došli do dosta lakih poena. Nismo očekivali da ćemo ovako lako zabeležiti pobedu, ali nema vremena za slavlje i euforiju. Pred nama je novi meč protiv Olimpije i nadamo se nastavku pobedničkog niza - poručio je Mitrović.

Utakmica između Crvene zvezde i Olimpije igra se u subotu u dvorani Pionir.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni Gruja

    8. oktobar 2014 | 01:12

    Zvezda je bitna, sve ostalo su sitnice... Delija do smrti.

  • MikiGrobar

    8. oktobar 2014 | 02:02

    Haha kako g radonjicu??? Sa parama I vec 3 ili 4 godine???

  • Radonja

    8. oktobar 2014 | 16:19

    Super ste krenuli,sve bijete po 30razlike svaka cast,a kako gradite tim to ce mo da vidimo u maju mesecu,i posle toga koliko ce tih asova otici na draft,onda se najbolje vidi kako ste gradili tim,a dotle vam zelim sve da bijete i po 50razlike.I Drzava da vam uvali jos koje milionce ipak ste vi nekakva Zvezda iz Stljepana Supanca i to je nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA