ĐORĐEVIĆ: Mirza Teletović je najbolji u Evropi!

 
  • 6

Srpski selektor pohvalno pričao o krilnom centru Nju Džersija i košarkaške reprezentacije BIH, za kojeg smatra da je najbolja četvorka na Starom kontinentu

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević dao je prvi intervju nakon osvojenog srebra na Mundobasketu u Španiji i to za medije u Bosni i Hercegovini.

Iako će emisija ići tek 15. oktobra, trejler za emisiju ''INTERVIEW20'' se već pojavio, a na njemu se vidi da je Đorđević govorio i o reprezentativcu BIH Mirzi Teletoviću, kao i jednoj anegdoti dok je svojevremeno nosio dres Jugoslavije.

- Bosna je izuzetno respektabilan protivnik. Ekipa koja ima sjajne košarkaše. Jednog Mirzu Teletovića koji je apsolutno najbolji igrač na poziciji četvorke u Evropi - rekao je Đorđević i dodao:

- Ja svojim košarkašima nisam branio da se viđaju sa devojkama i suprugama. čak smo i par puta u Beogradu imali zajednička druženja. Pa i ja sam zbog devojke bežao sa priprema reprezentacije. Tačnije Paspalj, Divac i ja. Nismo imali dozvolu, ali jesmo trenerke reprezentacije. Danas su te devojke postale supruge.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 000

    7. oktobar 2014 | 19:01

    A nije bolji Novicki ili neki od brace Gasol? Ibaka,mada nije rodjen u eu? Kirilenko?Djentile..ima ih

  • eol

    8. oktobar 2014 | 11:23

    Čovječe pa ubo si samo Novickog od sviju njih. Braća Gasol su centri i to teški koi se eventualno vode kao krilni centri ali to je nategnuto. Zach Radolph koji je Teletovićeve visine a igra krilo u Grizzliesima. Pau u LAL bio čisti centar ko i Bynum. Kirilenko je small forward dakle trojka a to i svojom građom potvrđuje. Kakav crni Djentile?! Čovjek govori o najboljoj četvorci a ovaj navodi sve same centre i niska krila. Svašta

  • Ćira

    7. oktobar 2014 | 21:42

    Najbolji je Luka Vujović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA