TERZIĆ: Karadžić sigurno odlazi do decembra!

 
  • 17

Prvi operativac kluba sa Marakane uveren da će FSS u 2015. godinu ući sa novim predsednikom

Zvuči pomalo neobično, ali generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije taj koji se bavi problemom sa Fudbalskim savezom Srbije. Prema njegovim rečima to je potpredsednik kluba Slaviša Kokeza jer se na Marakani tačno zna ko šta radi.

Ipak, Terzić, koji je istakao da nema nameru da se žali na odluku o njegovom šestomesečnoj suspenziji, ne krije da savetima pomaže Radnoj grupi usmerenpoj ka borbi sa FSS.

- Mi smo ozbiljan klub da bi jedan čovek bio sve. Ako me zamole ti drugi ljudi za savet unutar UO su podeljena zaduženja ko šta treba da radi. Crvena zvezda je jasno zauzela stav da u fudbalskoj organizaciji do promena mora da dođe i ja vam sada kažem da će doći - rekao je Terzić za ''Sportski žurnal'', a potom nastavio:

- I to do decembra meseca. Sigurno mogu da vam kažem da će doći. Ja se time neću baviti, ali naravno da znam na koji način će do toga doći. dali smo Karadžiću džentlmenski rok 15. septembra od 30 dana, da se izjasni i povuče. Ne preduzimamo ništa javno. Barem ne do 15. oktobra.

Podsetimo, Kokeza je još u martu najavio da će se ovakav epilog dogoditi ukoliko Karadžić ne donese neke reforme. Činilo se da je dogovor postignut, ali je, na kraju, sve eskaliralo nakon meča u Kruševcu, kada su problemi izvučeni ispod tepiha.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lala

    7. oktobar 2014 | 08:48

    i ti sa njim

  • ks

    7. oktobar 2014 | 08:14

    Ma sta rece?

  • Djuka

    7. oktobar 2014 | 09:50

    Tako je. Ziveo Zvekan Terzic! Hocemo reforme! Da se kasa FSS prepusti Zvekanu na upravljanje! Da on i samo on ima iskljucivo pravo za izdavanje dokumentacije prilikom prodaje igraca ili raskida ugovora. Jer kako drugacije da se ucene igraci koji ne daj boze zatraze raskid ugovora. Jos jednom ziveo Zvekan Terzic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA