TOTIJEV GNEV: Cela Italija priča da Juve ne bira sredstva za pobedu! (FOTO)

 
  • 5

Kapiten Rome jedva kontrolisao ljutnju posle derbija sa "Starom damom"

Kontroverzan je blaga reč kojim bi se mogao opisati nedeljni derbi Serije A između Juventusa i Rome (3:2). Po tri penala i crvena kartona, isključenje trener "vučice" zbog sarkastičnog sviranja violine, mnogo spornih situacija... sve to je iznerviralo čak i velikog Frančeska Totija, iz kog je kuljao bes.

- Ovo je velika šteta, jer smo prikazali dobru igru. Došli smo u Torino da igramo našu igru, ali videli ste šta se dešavalo i to je uticalo na ishod meča. Godinama se uvek isti incidenti dešavaju. Ne znam da li su nas porazile sudije, ali sigurno nismo poraženi od Juventusa - govorio je bez mnogo uzdržavanja Toti.

- Da, ljuti smo, ali smo ujedno i svesni da smo sjajan tim i da moramo da nastavimo uzdignuta čela. Mnogo nam je bio važan ovaj meč, ali Juventus bi trebalo da ima svoju ligu, jer pobeđuju po principu "cilj ne bira sredstvo" - rekao je Toti i na kraju zaključio:

- Nisam jedini koji to kažem, s obzirom da su ovo stvari o kojima priča cela Italija. Ako postoji ikakva sumnja, uvek će biti penala za Juventusa. Sad prestajem sa pričom, jer ako nastavim, biću suspendovan - rekao je Toti.

Tim aktuelnog šampiona sada jedini ima maksimalan učinak i 18 bodova, dok Roma ima 15.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA