Da li je Ludogorec pokraden protiv Reala? (VIDEO)

 
  • 14

"Kraljevski klub" je tek iz drugog penala uspeo da dođe do izjednačenja, ali mnogi koji su gledali utakmicu postavljaju pitanje da li je uopšte sudija trebalo da dosudi još jedan jedanaesterac za gostujuću ekipu

Fudbaleri Reala iz Madrida provukli su se kroz iglene uši na gostovanju Ludogorecu, ali su mnogi ljubitelji fudbala posle utakmcie vrteli glavom i ponavljali da je bugarski šampion oštećen u ovom susretu.

Čak dva jedanaesterca su bila potrebna igračima "kraljskog kluba" kako bi došli do izjedančenja protiv "lude šume", ali je onaj drugi koji je dosudio arbitar Kreg Tomson iz koga je Ronaldo izjednačio itekako pod znakom pitanja. Da li su postojali svi elementi u duelu između Portugalca i Mocija da bi se pokazalo na belu tačku, pitanje je koje je izazvalo žestoke rasprave.

Čini se da je najbolji fudbaler sveta iscenirao prekršaj za jedanaesterac, jer se na snimcima ne vidi da je postojao neki jači kontakt između njega i odbrambenog igrača. Kakvo je vaše mišljenje da li je Ludogorec oštećen u ovom duelu?

Inače na kraju da pomenemo da nije bilo ovog trenutka u meču, moguće je da bi se nastavila tradicija na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji, koji zovu "groblje šampiona" i Real bio postao još jedan prvak koji nije uspeo da pobedi u ovom zdanju.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lazio

    2. oktobar 2014 | 13:29

    Tako je to kada ste mali klub...

  • Mirko

    2. oktobar 2014 | 13:44

    Drugi penal nema veze s vezom.Cista sudačka blamaža. Sramota za Realizaciju.

  • .

    2. oktobar 2014 | 14:16

    I posle Partizan slab izbacili ga Bugari a Real ih jedva dobio uz kradju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA