Srbija rutinski protiv Kameruna, za 3/3!

 
  • 1

Odbojkašice Kameruna, i same svesne da nemaju izgleda za iznenađenje, igrale su požrtvovano i nadahnuto, međutim, razlika u kvalitetu bila je očigledna

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je u Trstu selekciju Kameruna sa 3:0 (25:17, 25:13, 26:24), u 3. kolu B grupe prvenstva sveta u Italiji.

Izabranice selektora Zorana Terzića zabeležile su treću pobedu zaredom, nakon što su prethodno slavile protiv Turske (3:0) i Bugarske (3:2). U ovom duelu očekivani bodovi osvojeni su bez posebnog napora. Daleko kvalitetniji sastav Srbije odigrao je rutinski, uz povremene oscilacije, ali dovoljno dobro da pobeda nijednog trenutka ne dođe u pitanje.

Odbojkašice Kameruna, i same svesne da nemaju izgleda za iznenađenje, igrale su požrtvovano i nadahnuto, međutim, razlika u kvalitetu bila je očigledna. Radovale su se Kamerunke svakom osvojenom poenu, a najčvršći otpor pružuile su u trećem setu. Srpski tim je na kraju ipak bio skoncentrisan da ne ispusti ubedljivu, maksimalnu pobedu.

Na šampionatu u Italiji sutra je slobodan dan, a Srbija narednu utakmicu igra u subotu od 17 sati protiv Kanade. Ranije danas Brazil je pobedio Kanadu sa 3:0 (25:14, 25:8, 25:18), a u preostaloj utakmici 3. kola B grupe od 20 sati sastaju se Turska i Bugarska.

Tabela: Brazil i Srbija 3-0, Kanada 1-2, Turska 1-1, Bugarska 0-2, Kamerun 0-3.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • spasenija Dilberovic treca

    26. septembar 2014 | 12:42

    Pisite vise o ovim djevojkama a ne o djedu Stankovicu..koga ona vise zanima....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA