TRENER ANDERLEHTA: Da je Mitrović iskoristio zicer, pobedili bismo!

Srpski reprezentativac je imao sjajnu šansu da pri rezultatu 1:0 za Anderleht reši pitanje pobednika protiv Galatasaraja, ali je nije iskoristio

  • 11

Ne da se Aleksandru Mitroviću da postigne gol u Ligi šampiona nikako. Srpski reprezentativac je imao sjajnu priliku da na premijeri novog izdanja elitnog takmičenja svojim pogotkom donese pobedu Anderlehtu na gostovanju u Istanbulu, ali nije iskoristio čist zicer.

Mogao je mladi napadač na najlepši mogući način da obeleži svoj 20. rođendan i da obraduje navijače svog kluba, ali umesto toga Belgijanci su u poslednjem minutu ostali bez sva tri boda protiv Galatasaraja. To je bilo i ono što je njihov trener Besnik Hasi rekao po završetku meča apostrofirajući da je Mitrovićev promašaj odneo pobedu njegovom timu.

- Da su me pitali pre meča, svakako bih bio zadovoljan sa 1:1, ali sada nisam. Mi smo igrali dobro, imali smo dosta akcija, a da je Mitrović iskoristio zicer imali bismo 2:0. Oni nisu napravili pravu šasnu, a došli su do izjednačenja. Šteta, jer smo mogli da osvojimo tri boda - rekao je Hasi po završetku meča.

Sada samo ostaje da se vidi da li će i ova kritika trenera imati pozitivno dejstvo kod reprezentativca Srbije kao što je to bilo u prethodnih nekoliko slučajeva, kada je kao po pravilu odmah posle kritika rešetao mreže protivnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    17. septembar 2014 | 07:36

    Шиптар је једва дочекао да критикује нашег голгетера. Доведи неког шиптарског "голгетера" ако ти Митровић не ваља.

  • Sashki

    17. septembar 2014 | 11:04

    Da niste primili gol pobedili bi isto

  • django

    17. septembar 2014 | 04:49

    Ovaj bas bacio pik na Mitrovica! Stalno mu nesto smeta kod njega!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA