Kako će Kruševac dočekati Lalatovića i Zvezdu i da li će Partizan izvesti ''B'' tim protiv Čuke?

 
  • 1

Šampion gostuje u Kruševcu, dok crno-beli dočekuju Čukarički u okviru 5. kola JSL * Zanimljivo će biti i u Subotici gde će snage odmeriti Spartak i Jagodina

Nakon reprezentativne pauze, gde su fudbaleri Srbije odigrali 1:1 sa Francuskom, nastavlja se i najelitnije srpsko fudbalsko takmičenje - Jelen Super liga, a derbi mečevi se igraju u Kruševcu i Beogradu gde Crvena zvezda gostuje Napretku, odnosno Partizan dočekuje Čukarički.

Crveno-beli u Kruševac putuju na, prema rečima trenera Nenada Lalatovića, najtežu utakmicu u dosadašnjem delu šampionata, a postavlja se i pitanje kako će upravo mladi stručnjak biti dočekan u gradu odakle je došao u Zvezdu letos. Susret je na programu od 17.00 časova.

- Koliko sam dobio informacije, kruševačka publika me neće dobro dočekati. neka sav pritisak padne na mene, spreman sam da izdržim. Nisam otišao iz napretka u Voždovac nego u moju drugu kuću. Moraju da imaju razumevanja - između ostalog rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Zvezda ima sitnih problema u odbrani pošto se na povredu žalio Darko Lazić i umesto njega će na teren najverovatnije Bogdan Planić, a videćemo kako će se to odraziti na defanzivnu liniju koja u prva četiri kola nije primila nijedan gol.

S druge strane, napredak se nalazi u nezavidnoj situaciji. Samo jedan bod u četiri kola, plus su pred meč sa Zvezdom ostali bez Dušana Micića koji je odstranjen iz kluba zbog nediscipline. navodno s epijan tukao sa gostima hotela. Najjjače oružje Kruševljana biće dete Partizana Nikola Trujić koji je samouveren i smatra da će biti 1:0 za njegov tim.

Ubrzo nakon završetka meča u Kruševcu, na teren će, ali u Humskoj, istrčati fudbaleri Partizana i Čukaričkog. Ovaj susret je na programu od 19:30 minuta, a dolazi u nezgodnom trenutku za crno-bele koji u četvrtka igraju protiv Totenhema u Ligi Evrope.

- Totenhem me ne zanima. Prioritet je utakmica sa Čukaričkim protiv koga ćemo izaći u trenutno najjačem sastavu. Neke igrače ću odmoriti, ali neću igrati sa ''B'' timom sigurno - rekao je trener Partizana Marko Nikolić.

Povređenog Darka Brašanca trebalo bi da zameni Saša Marković, dok je nastup Andrije Živkovića pod upitnikom zbog povrede lože. Takođe, Ostojić je van stroja.  Ali to nije briga Brđana koji u Humsku dolaze da se nadigravaju.

- Ne idemo spuštenog garda na Topčidersko brdo. Nadigravaćemo se, nemamo šta da izgubimo. Pojačanja koja smo doveli, Regan i Ukah, su već tri nedelje sa nama i odlično su se uklopili - istakao je kapiten Čuke Igor Matić, prenosi Žurnal.

Parovi 5. kola:

Subota:

Donji Srem - Rad 16.30

Novi Pazar - Mladost Lučani 16.30

Spartak - Jagodina 16.30

Napredak - Crvena zvezda 17.00

Borac - OFK Beograd 19.30

Partizan - Čukarički 19.30

Voždovac - Radnički 1923 19.30

Nedelja:

Vojvodina - Radnički Niš 19.00

(Telegraf.rs)

 

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexb

    13. septembar 2014 | 11:24

    Zvezda ce pobediti ladno jer je namesteno, a Partizan ce se namuciti i mozda pobediti na osnovu kvaliteta igraca. A Sasa Markovic je za klasu bolji igrac od Brasanca al ne igra jer menadzeri tako kazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA