TEO KAO KLINAC: Ja sam Miloš iz Valjeva i došao sam da igram košarku! (VIDEO)

 
  • 21

Pogledajte prvi intervju srpskog reprezentativca po dolasku u Beograd 2001. godine

Sa 14 godina je došao u Beograd kao mlada nada srpske košarke, a danas mu FIBA odaje priznanje za njegovu igru u demoliranju Brazila!

Dan posle fenomenalnog trijumfa nad Brazilom i plasmana u polufinale Svetskog kupa, novinar Ilija Kovačić podelio je snimak intervjua koji je napravio sa Milošem Teodosićem 2001. godine.

Tada je plej stigao iz Valjeva u glavni grad da bi počeo da gradi svoju blistavu karijeru, a prva stanica mu je bio FMP iz Železnika.

Snimak je inače napravljen u Trevizu, kada je Teodosić sa još nekoliko talenata sa prostora nekadašnje Jugoslavije učestvovao na kampu "Košarka bez granica", koji su upravo 2001. godine pokrenuli NBA i FIBA.

Usput, ako ste imali nedoumice oko akcentovanja Miloševog prezimena, posle ovog snimka više nećete imati.

Sledi snimak koji je FIBA posvetila fenomenalnoj Teodosićevoj partiji...

(Telegraf.rs)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bata

    11. septembar 2014 | 11:03

    veliki doprinos u uspehu tea imaju njegovi roditelji koje poznajem predivni ljudi inace cela porodica teodosic treba da bude uzor svima nama puno pozdrava i velikon hvala milosu za sve radosti koje nam je priustio bata obezbedjenje crnjanski

  • Krcko

    11. septembar 2014 | 11:31

    Ja sam prosto odusevljen kako Djordjevic vodi utakmicu,iako nisam verovao u njega,sad iskreno kazem da odavno nisam gledao da neko onako podeli uloge igracima i da svi do savrsenstva odrade posao...Teo vodio fenomenalno utakmicu i mislim ovako dobar nikad nije bio u reprezentaciji,Bjelica perfektan,odlican sa vise uloga u timu,Bogdanovic igra ono sta se od njega ocekuje,Markovic neprelazan u odbrani,od njega napad nije ni trazio,tako da nije ni trosio nepotrebno lopte,kalinic odradjuje sve sto mu je receno i zadato,a Raduljica i Krstic dele minute perfetno i igraju fenomenalno...ostali u nokaut fazi pokrili dovoljno da se i ovi sto su izneli teret malo odmore...svaka cast Sale Nacionale,postao si ponovo idol nacije...

  • Stefan

    11. septembar 2014 | 11:41

    Konačno je Srbija dobila novog Kićanovića. Bravo Majstore sa velikim M!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA