Kako sve Real Madrid zarađuje? Slika sa lažnim Ronaldom 20 evra! (FOTO)

 
  • 5

Na stadionu Real Madrida poznatijem kao Santjago Bernabeu sve je na prodaju, a osim dresova, šalova i ostalih suvenira, plaćate i za fotografiju sa zvezdama Reala

Fudbalski klub Real Madrid nije samo sporska organizacija, to je prava kompanija koja svakoga sekunda zarađuje novac. Zato i imaju para da plate igrače po 50, 60, pa i 100 miliona evra.

Kada dođete na Santjago Bernabeu i krenete u obilazak sve što pogledate se naplaćuje. Ako izuzmemo ulaznicu koja košta 19 evra, sve ostalo što želite da kupite ima svoju cenu, pa čak i slika sa lažnim Kristijanom Ronaldom ili Geretom Bejlom ili bilo kojim igračem Reala.

Naime, u jednoj prostoriji tokom ture po Bernabeu možete naći na dva punkta za slikanje. Jedan je sa peharom Lige Šampiona, a drugi je sa igračima Reala.

Zapravo je to fotomontaža jer je soba tako napravljena da vi samo stanete na određeno mesto i postavite ruku kako vam kažu i eto ga... slikali ste se sa Romaldom..Međutim, ljubazne devojke vam nude slikanje, ali ne kažu da li se plaća.

Možete misliti koliko sam se iznendaio kad sam saznao da to zadovoljstvo košta 20 evra za veći format slike, a 12 za manji. Kupio sam sliku samo da bih napravio ovaj tekst.

Sliku ako želite podižete na kraju ture kod  ljubaznih devojka koje rade u foto službi Santjago Bernabeua

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dargutin Stojmenović)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Madridistica

    10. septembar 2014 | 14:39

    Apsolutno ista stvar je i na Camp Nou! Ljudi znaju sta je biznis...

  • Popaj

    10. septembar 2014 | 09:57

    Za takve gluposti i treba da naplacuju budalama...koji nemaju pametnija posla nego da jos vise dizu u nebesa igrace i fudbal

  • Deki

    10. septembar 2014 | 09:07

    Pa to je normalno da klub tako funkcionise. Samo kod nas su navijaci vlasnici butika na stadionima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA