Đorđević: Ne strepimo od Brazila, više se smejemo nego pre Grčke! (VIDEO)

 
  • 1

Imamo više osmeha, svi su zadovoljniji i mi tražimo i dalje našu šansu, našu dobru igru koja bi nas dovela do još jedne pobede, rekao je selektor Srbije

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević veruje u svoj tim i veruje da imaju prostora da odigraju protiv Brazila još bolje nego protiv Grčke.

Srbija se u sredu od 18 sati sastaje sa Brazilom u četvrtfinalu Mundobasketa, a Đorđević ističe da se osmeh vratio u tim posle plasmana među osam najboljih na svetu.

- Mislim da je Brazil izuzetan rival, došli su u najjačem sasatvu žele medalju. Svi NBA igrači su u ekipi i igraju na jednom atletskom nivou.

- Ali, ne strepimo idemo da pružimo našu najbolju partiju i da tražimo šansu da pobedimo - rekao je Aleksandar Đorđević.

Na pitanje da li očekuje različit meč od onog u Granadi selektor je rekao kroz smeh.

- Ja se nadam da će biti različit. Ne u smislu da očekujem da Brazil promeni igru. Kada ima takav kvalitet jedna ekipa ne menja stil igre. Igraće na kontranapad i na lagane poene. To smo im poklonili prošli put, ali sada moramo da imamo veću koncentraciju.

Usledilo je pitanje kako ekipa reaguje sada posle plasmana u četvrtfinale Đorđević je istakao:

- Imamo više osmeha, svi su zadovoljniji i mi tražimo i dalje našu šansu i našu dobru igru koja bi nas dovela do još jedne pobede. Imamo pravo na to i ja verujem u ovaj tim i pokazali su da znaju na koji način se doolazi do pobede.

Pogledajte video sniman LG G3 telefonom:

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdan

    9. septembar 2014 | 16:03

    8 najboljih na svetu i medju njima - SRBIJA. Samo hrabro protiv Brazila i mozemo do medalje !!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA