Sale je kao D' Artanjan sa musketarima! Svi za jednog, jedan za sve! (VIDEO)

 
  • 1

- Ne čitam španske novine, ali u svakom slučaju potrebno nam je zajedništvo da bi ostvarili cilj, a to je pobeda nad Brazilom - rekao je selektor Srbije

Španska štampa u hvalospevima piše posle pobede Srbije nad Grčkom, a  najdalje je otišla Marka koja je nazvala Aleksandra Đorđevića D'Artanjanom ( jednim od četvorice musketara iz čuvene knjige Aleksandra Dime prim aut.) a košarkaše Srbije njegovim musketarima.

Međutim, naš selektor kaže da ne čita štampu i da se ne osvrće na pisanja, ali smatra da zajedništvom tim Srbije može do pobede nad Brazilom.

Na pitanje da li se oseća kao D'Artanjan, Đorđević je rekao:

- Hm, zar je D'Artanjan bio šef musketara? Ili je bio neki odmetnik. Ne znam, nisam čitao novine - rekao je selektor na konstataciju kolega o pisanju španske Marke.

- U svakom slučaju snaga svih nas je u zajedništvu. od svakog od nas se zahteva da da deo sebe i svog znanja da bismo došli do pobede. Dovoljno je  da damo samo ono što možemo, svako od nas. - poručio je Đorđević.

Pogledajte video sniman LG G3 telefonom

(Izveštač Srbije iz Španije, Dragutin Stojmenović)

 

 

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdan

    9. septembar 2014 | 15:51

    Idemo momci, samo hrabro sutra protiv Brazila, pokazali smo da mozemo da se nosimo sa njima, falilo nam je koncentracije. Od vas samo trazimo da se borite kao lavovi, pa sta bude. Vec ste ovako sa pola reprezentacije postigli veliki uspeh, u 8 najboljih reprezentacija sveta smo! Bravo majstori, bravo Sale, idemo, Srbija je uz vas !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA