SVETSKE KLADIONICE PROTIV SRBIJE: Hoćete li staviti pare na Saletove Orlove?

 
  • 8

Prema kvotama kladionica, Heleni su, sa kvotom 1.50, u svakom smislu favoriti u meču osmine finala Mundobasketa protiv Srbije

Srbija je autsajder protiv Grčke u osmini finala Mundobasketa?! To je zaključak nakon kvota svetskih, ali i domaćih kladionica, koje, logično, favorizuju Grke u meču sa Orlovima koji je na programu u nedelju.

Razlog je jednostavan. Svih pet pobeda Grka u grupi B, dok je Srbija slavila samo protiv Irana i Egipta. Međutim, postavlja se pitanje da li su Orlovi u ovom slučaju potcenjeni s obzirom na to da smo nesrećno izgubili od Francuza i Brazilaca, a od Španaca sa ubedljivo najmanjom razlikom.

Kvota na pobedu Grčke iznosi 1.50, dok je na trijumf Orlova 2.55. Ukoliko uložite jedan evro na nerešen rezultat, što nije isključeno, bićete bogatiji za 12 evra. Taman za kaficu, cigarete i novi tiket. Domaće kladionice su bile malo darovitije jer je na pobedu Orlova kvota 2.65, dok je kvota na trijumf Grčke 1.55, uz identičnu kvotu za nerešen rezultat.

- Odlično je što Grci ulaze sa skorom 5-0. To je za nas odlično jer su jasni favoriti - rekao je Đorđević nakon što je saznao ime protivnika.

Gledajući kvote na hendikep dolazimo do zaključka da kladionice, ipak, ne misle da će Grci da ''oderu'' Orlove i da će razlika biti oko četiri, pet poena u korist Helena.

Ukoliko želite da se obogatite za vrlo kratko vreme onda vredi pokušati igrati da će Srbija dobiti sa 26 i više razlike jer je kvota na tu igru sjajnih 101. Na Grke je, za istu igru, ''samo'' 26, što ponovo govori koliko se veruje na pobedu Helena.

Najveća kvota svakako je na igru da neće biti više od 100 poena, što je praktično nemouće (151), zatim ideo od 101-110 poena (81) i preko 181 poen (kvota 51).

(Telegraf.rs)

Video: Balša nam je otkrio da li su stranci naučili Partizanove pesme: "Samo još to..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    5. septembar 2014 | 15:16

    polako...Grci su stare musterije...bice cupavo al dobijamo

  • Srx

    5. septembar 2014 | 17:05

    Ja stavio 5000 din da ih dobijamo,verujem i dalje u nase.

  • Gp

    5. septembar 2014 | 16:19

    E razbicemo ove 100%, idemo kraljevi do pobede!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA