RADULJICA: Ponekad nam se činilo da ih je bilo po osmorica na terenu! (VIDEO)

 
  • 3

Centar Srbije prokomentarisao je utakmicu sa Špancima i igru "crvene furije"

Košarkaši Srbije pružili su jak otpor Špancima, ali nisu uspeli da prirede iznenađenje. Za kakvu takvu utehu im ostaje činjenica da su od svih rivala u grupi poraženi sa najmanjom razlikom.

To je bio i neki prvi utisak svih igrača u belim dresovima posle meča, a Miroslav Raduljica je izjavio da iako je poraz visok, opet je pokazao da braća Gasol, Navaro, Rubio, Kalderon i ostali nisu nedodirljivi i da su i oni samo ljudi od mesa, ali da su neverovatno uigrani i brzi.

- Videli ste da nisu babaroge. Dobar su tim, ali ne toliko da ne možemo da se borimo. Od početka smo krenuli jako sa njima, ali ponekad nam se činilo da ih ima šest, sedam pa i osam na terenu. Mislim da nismo odigrali loše, čak mislim da smo se dobro nosili i da rezultat nije realan - kazao je Raduljica i kratko prokomentarisao činjenicu da su sudije pomalo bile naklonjene domaćinu.

- Nisam ništa rekao za suđenje i ne znam da li su sudije podlegle. Ne kažem da je bilo, ali je ponekad bilo teško igrati protiv osam igrača. Što se tiče varnica, neminovno je bilo, jer igramo uvek jako i na pobedu tako da je i to deo sporta - ispričao je snažni centar novinarima posle meča.

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Video: Balša nam je otkrio da li su stranci naučili Partizanove pesme: "Samo još to..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coja

    5. septembar 2014 | 00:56

    Evo ja licno ne volim da komentarisem sudjenje, ali ovo je sramota.. Rudi padne sedi 3 sekunde za to vreme se dere na sudiju sto nije svirao faul cim je ustao posle dve sekunde sudija svira faul(nepostojeci), Markovic odigra fantasticnu odbranu nad rubiom jedan sudija pokazuje aut od rudija, drugi sudija prilazi i govori da je bio faul, pritom je taj sudija bio na centru.. Mislim ovo je dno, dobro je Raduljica rekao ovo je 8 na 5 bilo

  • Baksuz

    5. septembar 2014 | 13:49

    To je problem kod nas SRBA mislimo da smo u svemu najbolji,neznamo da se opustimo i jednostavno uzivamo u sportu.Stara izreka kaze "Koliko ima uzbrdo toliko ima nizbrdo" Momci samo igrajte i uzivajte!

  • ivana

    5. septembar 2014 | 09:17

    OBRIJ SE. molim te.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA