RADULJICA: Trebalo je da ubacim ona tri glupava bacanja! (VIDEO)

 
  • 12

Snažni centar je rekao posle meča da je svestan da su njegova tri promašena penala odlučila pobednika

Košarkaši Srbije su očevidno bili razočarani posle utakmice protiv Brazila. Možda ne toliko rezultatom, koliko igrom koju su prikazali u prvih 20 minuta i u finišu meča, kada su svojim greškama dozvolili protivniku da prelomi utakmicu.

Posle Miloša Teodosića koji je besneo na tajm-autu dok je još trajao susret, a i po njegovom završetku kada je imao svašta da kaže o igri ekipe i Miroslav Raduljica je bio dosta samokritičan. Snažni centar "orlova" se borio pod koševima sa brazilskim kolosima, ali je priznao da su njegova tri promašena slobodna bacanja pred kraj odlučila pobednika.

- Trebalo je da budemo koncentrisaniji kad su počeli da nas lome na kraju. Morao sam da dam ona tri bacanja glupava i da ne dozvolimo skok u napadu. Ne znam sta je bilo, šutnemo dobro, ali lopta izađe. Neću da se vadim ja sam promašio kad je bilo najpotrebnije ali šta je tu je - rekao je Raduljica.

Bogdan Bogdanović smatra da je Srbija pokazala da može da se nosi sa ekipama poput Brazila.

- Počeli smo jako dekoncentrisano, ali smo u drugom poluvremenu pokazali da možemo da se nosimo sa ovakvim ekipama kakav je Brazil. Mi smo ispunili naš cilj ulaskom u osminu finala - rekao je Bogdanović, dok je selektor Đorđević naveo da su izgubljene lopte u finišu odlučile pobednika.

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović uz pomoć telefona LG G3)

Video: Balša nam je otkrio da li su stranci naučili Partizanove pesme: "Samo još to..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    3. septembar 2014 | 22:03

    Bitno je da igra Mutin, Jovic itd. A Bogdanovic nesto pametuje a na parketu nula. Trebao je Vujosevic da bude pomocnik pa da hvata za vrat da ih razbudi.

  • Dule

    3. septembar 2014 | 21:58

    Realno nije on kriv. Krstic je zeznuo pred kraj kad smo imali 7 razlike.Napred momci sjajni ste.Krle care bice bolje !!!

  • Czv

    3. septembar 2014 | 21:15

    Sta vi ljudi igrate ako vam je cilj da prodjete grupu u kojoj su Egipat i Iran? Sramota. Ajde bre, po medalju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA