TEODOSIĆ BESNEO NA TAJM-AUTU: Bolje odmah da idemo kući! (VIDEO)

 
  • 31

Na tajm-autu koji je zatražio selektor Đorđević, naš prvi plej je imao svašta da kaže saigračima

Košarkašima Srbije nije išlo u prvom poluvremenu utakmice protiv Brazila. Izabranici Aleksandra Đorđevića igraju loše pre svega u napadu, a primetno je da su zbog toga igrači veoma nervozni.

Posle još jednog od brojnih propusta u odbrani, kada su naši protivnici povisili rezultat na 37:23, selektor je tražio tajm-aut, a u televizijskom prenosu se jasno mogla videti nervoza i nezadovoljstvo prvog plejmejkera Miloša Teodosića koji je kada je seo na klupu za rezervne igrače bacio peškir, a onda prokomentarisao igru njega i njegovih saigrača:

- Šta mi hoćemo, šta mi hoćemo? Niko loptu ne može da uhvati, bolje da idemo kući - kazao je Teodosić.

Nakon tog trener Đoršević je održao govor igračima, a verovatno će isto uraditi i u svlačionici u poluvremenu, kako bi "orlovi" u drugih 2o minuta zaigrali mnogo bolje i pokušali da dođu do pobede.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wtf

    3. septembar 2014 | 19:58

    Da li je sramota sve one koji su pljuvali Tea??!!! Pa mi smo bez njega smesni, ali nas selektor ga drzi 4,5 min na klupi u zadnjoj cetvrtini dok imamo 7 poena prednosti. Pa kad se odlepe onda ga uvodi da vadi trnje. Pa Djordjevicu jel si I ti tako igrao u reprezentaciji?! Ko te je to naucio, strucnjace?!

  • Korisnik usluga

    3. septembar 2014 | 19:01

    U pravu je!!!

  • lela

    3. septembar 2014 | 19:51

    TO CAREEEE ,EKA SI IM REKAO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA