KAD SE PODVUČE CRTA: Zvezda dovela čitavu postavu za manje od milion evra!

 
  • 16

Vreme štednje je nastupilo na "Marakani", o čemu najbolje svevoči aktivnost kluba tokom upravo završenog prelaznog roka

Što ste dovodili od pojačanja, dovodili ste. Prelazni rok je završen u većem delu Evrope, a primetno je da je na "Marakani" došao veliki broj igrača, a da je za to izdvojena mala svota novca.

Zapravo, Crvena zvezda je dovela celu jednu postavu od 11 igrača, a da je konkretno morala samo za četvoricu da izdvoji pare. I to za Nenada Gavrića i Bogdana Planića po 250.000 evra, Danijela Avramovskog (300.000) i Mamdu Mbođa (100.000). Ukupno: 900.000 evra.

Za džabe su došli: Damir Kahriman, Stefan Đorđević, Bojan Đorđević, Miloš Bosančić, Nikola Antić, Đorđe Despotović i Aleksandar Katai.

Zadovoljstvo igračkim kadrom izrazio je trener Nenad Lalatović.

- S obzirom na okolnosti u kojima se Zvezda nalazi, na velike dugove, štrajkove, seču struje, ja sam prezadovoljan obavljenim poslom u prelaznom roku. Raspolažem dobrim igračkim potencijalom i jedino mi nedostaje malo više vremena da sve uklopim. Ipak, igrači su dolazili u intervalima, nisu svi prošli kompletan pripremni period, ali i to možemo ostaviti po strani jer je to sastavni deo posla - rekao je Lalatović "Novostima".

Ako se setimo onog fijaska od posla kada je za 450.000 evra doveden Ifaeni Onjilo, očigledno je da u Crvenoj zvezdi više ne žele da rasipaju i ono malo novca koji se obezbeđuje.

Ujedno, cilj kluba je da angažman bisera poput Luke Jovića i Mihaila Ristića na dugoročnom planu zapravo donese kandidate za ozbiljne transfere, od kojih bi srpski šampion i zaradio.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rici 77

    2. septembar 2014 | 11:58

    KAD SE PODVUCE CRTA:zvezda istu gresku pravi vec niz godina u nazad,svaki prelazni rok novo gomilanje igraca.Vremena da se isti uigraju je malo ali dobro njihova stvar !!!

  • Mc

    2. septembar 2014 | 11:24

    Svaka cast,ali odakle i 50e,sreca pa je na dodjem ti. Izgleda se zvezdi ne igra evropa ni sledece godine.

  • Dule V

    2. septembar 2014 | 11:18

    FSS cuti jer mora ali zasto neko ne obavesti UEFA da se zaustave ovi prevaranti i manipulatori.najvece ZLO u nas je fk cz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA